Kvällens filmer: Passagerare 57, The mexican, Max Payne,…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Passagerare 57, The mexican, Max Payne, Möt Joe Black

Passagerare 57

John Cutter är en av världens främsta terroristbekämpare. Charles Rane är en av världens mest fruktade flygkapare. De möts 10.000 meter ovanför marken. Två livsfarliga män och bara en av dem kan vinna.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:55 – 01:35

The mexican

The MexicanJerry Welbach ställs inför två ultimatum. Hans chef och tillika maffiaboss, kräver att han ska resa till Mexiko och hitta en oersättlig antik pistol som går under namnet Mexikanen, och hans flickvän Samantha hotar att lämna honom om han inte upphör med sitt samarbete med maffian.

Trailer för The mexican

Filmen visas på TV4 klockan 23:00 – 01:35

Max Payne

Max PayneMax Payne (Mark Wahlberg) har inget att förlora längre. Han jagas för ett mord han inte har begått, är utkastad ur poliskåren och står helt ensam. Men den som inte har någonting att förlora är villig att gå hur långt som helst… Fast besluten att söka upp och hämnas de som brutalt mördat hans familj hamnar han på en mardrömslik resa där mörka fantasier möter naken verklighet. Mysteriet tätnar och Max tvingas kämpa mot demoniska fiender och ställs inför ett ofattbart svek som kommer driva honom till vanvett… Filmen bygger på det kultförklarade tv-spelet med samma namn och regisseras av John Moore.

Trailer för Max Payne

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

Möt Joe Black

William Parrish är en mäktig man som badar i pengar och äger ett internationellt multimediaimperium. Trots förlusten av sin älskade fru är William nöjd med livet, och står mycket nära sina döttrar Allison och Susan. En natt börjar William visa symtom på en allvarlig hjärtattack, och besöks av en mystisk främling, Joe Black. Joe, som är dödens ängel, har kommit för att besöka William och tala om för honom att hans tid på jorden snart är slut. Men William vill inte följa med. Joe är nyfiken på livet i människornas värld, och de två männen sluter ett avtal. William får tid på sig att ordna upp sina affärer medan Joe väntar och ser hur det är att vara människa. Joe tycker om upplevelsen, och blir förälskad i Susan. Att förhandla om kärleken är dock inte lättare för Joe än för någon annan man.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 00:40