Kvällens filmer: Passengers, Gone in 60 seconds, Crank: H…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Passengers, Gone in 60 seconds, Crank: High voltage, Panic room

Passengers

PassengersAmerikansk-kanadensisk drama från 2008. Claire är en ung kristerapeut som får i uppdrag att ta hand om en grupp överlevande från en flygkrasch. Under sina samtal med Claire väcks minnen av en explosion i samband med olyckan hos passagerarna, något som flygbolaget nekar till. I samband med att Claire inleder en romans med den hemlighetsfulla passageraren Eric börjar hennes klienter att försvinna under mystiska omständigheter.

Trailer för Passengers

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:50 – 03:25

Gone in 60 seconds

Gone in 60 SecondsAmerikansk actionthriller från 2000. Den före detta biltjuven Randall ”Memphis” Raines får veta att hans lillebror Kip hamnat i problem med den lokala maffian. För att rädda Kips liv tvingas Randall samla ihop sitt gamla gäng. Men uppdraget är farligt och snudd på omöjligt. Från början gällde det att stjäla 50 lyxbilar på två veckor. Nu måste han försöka genomföra det på 24 timmar.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:20

Crank: High voltage

Amerikansk kriminalaction från 2009. Chev föll från ett hustak, men överlevde. Eller snarare, han överlevde med nöd och näppe. Han vaknar upp på ett ställe han inte känner igen samtidigt som ett gäng kinesiska mafiosos gräver efter organen i hans mage. Hans hjärta är redan stulet; det är för närvarande i ett isskåp. Chev flyr fångenskapen, men får snart reda på att han bara kan överleva en timme utan att ladda batteriet som håller honom vid liv. Chev måste hitta sitt hjärta! Tillsammans med en strippa, en prostituerad och en person som lider av Tourettes syndrom ger han sig ut på en helvetesfärd i jakt på alla möjliga skumma typer som kan delge ledtrådar om isskåpet.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

Panic room

Panic RoomAmerikansk thriller från 2002. Meg och hennes dotter tvingas utnyttja sitt säkerhetsrum, ”panic room”, redan första natten, då tre hänsynslösa tjuvar bryter sig in i det nya huset. De är ute efter värdefulla obligationer som förvaras i ett kassaskåp, i själva säkerhetsrummet.

Trailer för Panic room

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:20