Kvällens filmer: Paul, Shooter, The accidental husband, Turks & Caicos

Paul

Idag tisdag den 26 juli sänds följande filmer på TV: Paul, Shooter, The accidental husband, Turks & Caicos

Paul

PaulAmerikansk-brittiskt äventyr från 2011. Två nördar åker till USA för att leta efter ufon och stöter på Paul, en utomjording som har tillbringat 60 år på en topphemlig militärbas. Killarna vill hjälpa den lille gröne mannen att återförenas med sitt släkte och snart de åker ut på en vild road trip. Men det visar sig vara Paul som hjälper nördarna förvandlas till intergalaktiska hjältar i stället för att de räddar honom. Skådespelare: Seth Rogen, Sigourney Weaver, Jason Bateman, Nick Frost, Simon Pegg.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Shooter

ShooterAmerikansk actionthriller från 2007. Bob Lee Swagger är prickskytt och har utfört hemliga militära uppdrag. Men han har tappat tilltron till sitt lands regering och dragit sig tillbaka. Nu kontaktas han av en FBI-agent som berättar att det planeras ett attentat mot USA:s president och att man vill ha Swaggers hjälp att förhindra det. Skådespelare: Michael Peña, Danny Glover, Mark Wahlberg.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

The accidental husband

The accidental husbandBrittisk-amerikansk komedi från 2008. Emma Lloyds radioprogram är en succé. Där lobbar hon för att mogna förhållandes grundvärden är omtänksamhet och ömsesidighet. Hon har till och med blivit erbjuden att skriva en bok om det hela. Samtidigt är hon förlovad med en man som skriver under på det hon predikar i sina radioprogram. Men plötsligt visar det sig att Emma är gift med en man hon aldrig tidigare träffat. Förvånad och irriterad letar hon reda på sin ”riktiga” man. Trots att han är allt hon inte är dras hon till brandmannens charm. Skådespelare: Colin Firth, Sam Shepard, Isabella Rossellini, Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:55

Turks & Caicos

Turks & CaicosBrittiskt actiondrama från 2014. Spionen Johnny, som senast var tipsare till MI5, har nu börjat ett nytt liv. Han gömmer sig bakom sina solglasögon på de karibiska öarna Turks and Caicos, där han äter hummer och kallar sig för Tom Eliot, eftersom han är något av en poet. Vi följer med rakt in i de kniviga situationer som uppstår när Christopher Walken plötsligt dyker upp som en skum amerikan, och påstår sig känna Johnny. Efter deras möte får Johnny upp kontakten med en grupp amerikanska affärsmän som säger sig besöka ön för att gå på en konferens om den globala finanskrisen. När en av dem ramlar i sjön verkar deras finansiella PR-person veta mer än vad hon medger. Worricker inser snart vidden av deras skumma affärer och måste snabbt agera för att klara livhanken när det visar sig finnas kopplingar till den brittiske premiärministern Alec Beasley. Skådespelare: Bill Nighy, Hansel Piper, Dylan Baker, Winona Ryder, Christopher Walken.

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *