Kvällens filmer: Payback, Evan den allsmäktige, Edge of D…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Payback, Evan den allsmäktige, Edge of Darkness

Payback

PaybackPorter och Resnick rånar ett kinesiskt gangstergäng och flyr sen i bil med Porters fru Lynn som chaufför. Men Resnick och Lynn lurar Porter. De skjuter honom och ger sig av med bytet. Men Porter överlever och bestämmer sig för att både hämnas och ta tillbaka pengarna.

Trailer för Payback

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:00

Evan den allsmäktige

Evan den AllsmäktigeAmerikansk komedi från 2007. Evan Baxter är en populär kongressledamot med en ljus framtid framför sig och ett mål att ”förändra världen”. Gud kontaktar Baxter och ger honom ett uppdrag att bygga en ark inför den stora syndafloden. Skådespelare: Lauren Graham, Johnny Simmons, Graham Phillips, Steve Carell, Morgan Freeman.

Trailer för Evan den allsmäktige

Filmen visas på SVT1 klockan 23:05 – 00:40

Edge of Darkness

Edge of DarknessThomas Craven är en erfaren mordutredare i Boston. När hans dotter Emma mördas på trappan till deras hus tror Craven först att det var honom de avsett att röja ur vägen. Men han får snart tag i bevis som ändrar hans uppfattning, och bestämmer sig för att gå till botten med utredningen. Craven får reda på att hans dotter levde ett hemligt liv som ledde till hennes mord, och han dras in i en dunkel värld med hemliga överenskommelser på regeringsnivå. Detta är filmversionen av BBCs miniserie från 1985.

Trailer för Edge of Darkness

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:25