Kvällens filmer: Payback, The change-up, Maffiabröder

Payback

Idag tisdag den 4 juli sänds följande filmer på TV: Payback, The change-up, Maffiabröder

Payback

PaybackAmerikansk action från 1999. Porter och Resnick gör en stöt. När de ska dela bytet gör Resnick tre misstag. Han tar alla pengarna, lägger beslag på Porters fru och försöker mörda sin kumpan. Men Porter klarar sig och dyker upp utblottad och hämndlysten. Skådespelare: Gregg Henry, Maria Bello, Mel Gibson.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

The change-up

The change-upAmerikansk komedi från 2011. Mitch och Dave växte upp tillsammans som bästa vänner, men med årens lopp har de långsamt glidit isär. Medan Dave är en överarbetad advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående barnrumpa. Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker männen snart att den andras liv är långtifrån så rosenrött som det verkat på avstånd. Skådespelare: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Maffiabröder

MaffiabröderAmerikanskt kriminaldrama från 1990. Redan som ung blir Henry involverad med maffian, och som vuxen tar den över hela hans liv. Henry deltar i planeringen och utförandet av ett stort rån under ledning av psykotiska James Conway och hans medhjälpare. Det är ett brott som får dödliga konsekvenser. Skådespelare: Joe Pesci, Lorraine Bracco, Paul Sorvino, Robert De Niro, Ray Liotta.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *