Kvällens filmer: Pearl Harbor, Battle in Seattle, Pretty …

Idag onsdag visas följande filmer på TV: Pearl Harbor, Battle in Seattle, Pretty woman, Den där Mary, Trespass, Paul

Pearl Harbor

Pearl HarborAmerikanskt drama från 2001. På morgonen söndagen den 7 december 1941 bombar de japanska planen Pearl Harbor. På några minuter är de amerikanska krigsfartygen förvandlade till ett brinnande inferno. Piloterna Rafe McMawley och Danny Walker försöker gå till motattack.

Trailer för Pearl Harbor

Filmen visas på Kanal 5 klockan 20:00 – 23:40

Battle in Seattle

Battle in SeattleAmerikansk action från 2007. November 1999. Världens statschefer samlas i Seattle för att delta i WTO:s internationellatoppmöte. Polisen gör sig redo att skydda sin stad. Och under tiden planerar aktivistgruppen devärsta gatukravallerna som USA skådat på 30 år.

Trailer för Battle in Seattle

Filmen visas på SVT1 klockan 00:20 – 01:55

Pretty woman

Pretty WomanAmerikansk dramakomedi från 1990. Edward är en framgångsrik affärsman på besök i Los Angeles. Han möter den prostituerade Vivian och erbjuder henne rollen som sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld och den kallhamrade Edward finner kärleken.

Trailer för Pretty woman

Filmen visas på TV3 klockan 20:00 – 22:30

Den där Mary

Amerikansk komedi från 1998. Ted har aldrig kunnat glömma sin gamla skolkärlek, den vackra och godhjärtade Mary Jensen. Övertygad om att hon är hans livs stora kärlek anlitar han en privatdetektiv för att leta reda på henne. Dessvärre för Ted förälskar sig detektiven också snart i Mary.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:35

Trespass

TrespassAmerikansk thriller från 2011. Diamanthandlaren Kyle Miller bor med sin fru Sarah och dotter Avery i en lyxvilla. En kväll tar sig några maskerade män in i deras hus och vill åt diamanterna i kassaskåpet. Kyle och Sara inser att om de vill överleva måste de överlista rånarna.

Trailer för Trespass

Filmen visas på TV4 klockan 00:35 – 02:25

Paul

PaulAmerikanskt äventyr från 2011. Två nördar åker till USA för att leta efter ufon och stöter på Paul, en utomjording som har tillbringat 60 år på en topphemlig militärbas. Killarna vill hjälpa den lille gröne mannen att återförenas med sitt släkte och snart de åker ut på en vild road trip. Men det visar sig vara Paul som hjälper nördarna förvandlas till intergalaktiska hjältar i stället för att de räddar honom.

Trailer för Paul

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:05