Kvällens filmer: Perry Mason – jealous jokester, Äntligen…

Perry Mason – jealous jokester, Äntligen Midsommar!, This Is It, Broken Bridges, Skojar du, eller?, Maskernas mästare

Perry Mason – jealous jokester

20:00 – 22:00

Amerikanskt kriminaldrama från 1995. Kens syskonbarn, Ivy, arbetar som produktionsassistent åt tv-stjärnan Josie Joplin som plötsligt anklagar Ivy för att ha en affär med hennes man. En kväll får Ivy ett meddelande om att komma till Josies hotellrum där hon blir nedslagen och drogad och när hon vaknar upp hittar hon Josie död. Ivy blir genast huvudmisstänkt och Ken beger sig till Hollywood för att ta reda på sanningen. Moses, Dyan Cannon, Susan Diol (n)

Äntligen Midsommar!

21:00 – 22:50

Några vänner ska fira midsommar tillsammans som de gjort många gånger tidigare men i år blir det inte riktigt som de tänkt sig.

This Is It

21:00 – 23:20

Filmen följer musiklegenden Michael Jackson backstage under förberedelserna inför turnén This Is It, strax innan han dog.

Broken Bridges

00:00 – 02:05

Broken BridgesAmerikanskt drama från 2006. När den avdankade countrysångaren Bo Prices lillebror dör återvänder han till sin hemstad för att gå på begravningen. När han träffar sin ungdomskärlek Angela, som han svek när han var ung, får han också för första gången träffa sin dotter Dixie. Det blir ett känslosamt möte med staden, dottern och Angela.

Skojar du, eller?

22:00 – 23:55

Djurfångaren Gilly Noble träffar den snygga och trevliga, men sanslöst inkompetenta, hårfrisörskan Jo. De blir genast sanslöst förälskade i varandra. Gilly jobbar som hundfångare men vill bli veterinär. Han söker ivrigt efter sina riktiga föräldrar. Lyckan är total ända tills paret på grund av en ödets nyck får höra att de har samma mamma.

Maskernas mästare

02:05 – 03:35

Amerikansk actionkomedi från 2002. Pistachio Maskerio arbetar som servitör på sin fars restaurang men hans stora talang är imitationer. Det han inte vet är att hans talang är genetisk och att han är ättling till en maskeringsmästare och alla i familjen har ärvt gåvan. Pistachios far är en mästare och kan förvandla sig till vem som helst. När Pistachios mamma och pappa plötsligt försvinner blir han förkrossad men så dyker hans okända farfar upp och berättar om familjens hemlighet. Med sin farfars hjälp utvecklar han sin gåva och tillsammans försöker de hitta Pistachios försvunna mor och far. Barntillåten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *