Kvällens filmer: Perry Mason: Killer kiss, Ryktet går, Tr…

Perry Mason: Killer kiss, Ryktet går, Trubbel i Paradiset, Murder at 1600, Die Hard 4.0, Black rain, Open Water, Real Crime: Nailing the Nail Bomber

Perry Mason: Killer kiss

20:00 – 22:00

Amerikanskt kriminaldrama från 1993. Såpoperastjärnan Mark Shaw hade allt. Han såg bra ut, hade en bra roll i en av de mest populära tv-serierna och en vana att kyssa sina motspelerskor även om manuset inte krävde det. Men en av dessa kyssar blev dödlig för Mark. Nu är det upp till Perry Mason att ta reda på vem som mördade honom. Moses, Stuart Damon, Linda Dano, Genie Francis (n)

Ryktet går

21:00 – 22:55

Sarah Huttinger återvänder hem med sin fästman och blir mer och mer övertygad om att det stillsamma och anständiga golfliv som hennes familj lever inte är något för henne. Faktum är att Sarah börjar undra om familjen Huttinger överhuvudtaget är hennes riktiga familj. Amerikansk romantisk komedifilm från 2005.

Trubbel i Paradiset

21:00 – 23:15

Trubbel i ParadisetFyra par reser till en tropisk paradisö på lyxsemester. Men väl på plats upptäcker de till sin fasa att intensiv parterapi är en obligatorisk del av resan! Dave och Ronnie, Joey och Lucy, samt den nyskilda Shane och hans nya 20-åriga flickvän Trudy, kastas nu ut på känslofyllda strapatser de sent ska glömma. De måste genomlida semesterortens ägare Marcels udda rådgivningsmetoder, vilka bland annat är hajsim och intima yogaklasser med en minst sagt kärleksfull instruktör. De får möta både sina rädslor och varandra i ett hejdlöst försök att rädda sina äktenskap och vad som skulle ha blivit deras livs semester!

Murder at 1600

23:15 – 01:20

Kroppen av en mördad ung kvinnlig stabsmedlem hittas inne i Vita Huset. Mordutredaren Harlan Regis kallas in för att utreda mordet, men upptäcker snart att presidentens säkerhetstjänst har beslagtagit bevisen för deras interna utredning. Regis, som misstänker en mörkläggning, ber säkerhetsagenten Nina Chance om hjälp för att avslöja vem som är bakom konspirationen och framförallt varför.

Die Hard 4.0

21:00 – 22:00

Die Hard 4.0Amerikansk action från 2007. På den amerikanska nationaldagen den 4 juli attackeras alla USA:s datornätverk vilket hotar att slå ut landets infrastruktur. För att stoppa gärningsmännen bestämmer FBI sig för att försöka gripa alla hackers de misstänker kan ligga bakom dådet. En av poliserna som får uppdraget är John McClane. Men när John kommer till FBI med Farrell, en av de misstänkta, blir de beskjutna. Tillsammans lyckas de fly. Nu måste John ta hjälp av Farrell för att försöka stoppa skurkarna och rädda landets ekonomi. Åldersgräns 15 år.

Black rain

00:55 – 03:25

Black RainAmerikansk thriller från 1989. Den tuffe New York-polisen Nick Conklin och hans kollega Charlie Vincent eskorterar yrkesmördaren Sato till Osaka i Japan. Men innan de hinner överlämna honom till den japanska polisen Masahiro Masumoto tappar de bort honom. Åldersgräns 15 år.

Open Water

23:00 – 00:40

Open WaterVerklighetsbaserad historia om det äkta paret Susan och Daniel, som reser till en paradisö för att njuta och koppla av. På plats anmäler de sig till en dykutflykt och de unga makarna roar sig kungligt under vattnet, där tropiska fiskar gör sitt bästa för att överträffa varandra i färggrannhet. När de kommer upp till ytan upptäcker de dock till sin stora förskräckelse att båten som fraktade ut dem till sjöss försvunnit. De är ensamma och hjälplösa mitt ute på öppet hav. Till en början är de övertygade om att båten kommer att komma tillbaka och leta efter dem, men när mörkret faller på och hajarna börjar att cirkulera omkring dem börjar de att få panik.

Real Crime: Nailing the Nail Bomber

00:50 – 01:50

Dramatisk dokumentär om polisens jakt på högerextremisten David Copeland, spikbombaren som tvångsmässigt hatade minoriteter och gick till attack mot dessa i april 1999. Hans hemmagjorda bomber dödade tre människor och 129 skadades. Jakten på mördaren blev snart en kapplöpning mot tiden, då myndigheterna försökte spåra honom innan han kunde slå till igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *