Kvällens filmer: Perry Mason – lethal lifestyle, Over Her…

Perry Mason – lethal lifestyle, Over Her Dead Body, Brudens bäste man, Lugnt vatten, Undercover Brother, Real Crime: Hannah’s Killer – Nowhere to Hide

Perry Mason – lethal lifestyle

20:00 – 22:00

Amerikanskt kriminaldrama från 1994. Adrian Lye är en irriterande och ohederlig programledare och är känd för att göra sig till fiende med de flesta. Han känner till alla i Hollywoodbors mörka hemligheter och drar sig inte för att idka utpressning. När Lye hittas mördad blir schackmästaren Daniel Kingman misstänkt för mordet och nu är det upp till Bill McKenize att bevisa att han är oskyldig. Men det blir tufft eftersom det finns många misstänkta. Moses, Robin Leach, James Stephens (n)

Over Her Dead Body

17:05 – 18:55

Over Her Dead BodyNär kommer man över sin frus död? När man träffar en ny käresta?

Brudens bäste man

21:00 – 23:05

Tom och Hannah har varit platoniska vänner i över tio år. Han gillar att dejta många kvinnor, medan Hannah vill träffa den rätte och gifta sig. Just när Tom börjar längta efter ett förhållande tillkännager Hannah att hon är förlovad. När hon ber Tom att bli hennes ”brudtärna” går han motvilligt med på det då han hoppas kunna stoppa bröllopet.

Lugnt vatten

23:05 – 01:05

John och Rae Ingram ger sig till sjöss för att försöka komma över sin sons död. Ute till havs ser de en man i en jolle ge sig av från ett fartyg. Han påstår att alla ombord har dött av matförgiftning. Men snart upptäcker John och Rae på ett ohyggligt sätt att så inte är fallet. Nu börjar en desperat katt-och råttalek på öppet hav.

Undercover Brother

22:00 – 23:40

Undercover BrotherUndercover Brother är en okonventionell hjälte som har en renodlad 70-talsstil, vet hur man behandlar en kvinna och hungrar efter rättvisa. Organisationen B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. ska infiltrera och försöka stoppa en aktion som gör allt för att sprida en livsfarlig drog. B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. väljer kvinnotjusaren ”undercover brother” att representera dem och hindra det onda och multinationella från att utrota mänskligheten. Med sig har han sin kompanjon Sistah Girl och tillsammans börjar de nästla sig in i fiendens organisation.

Real Crime: Hannah’s Killer – Nowhere to Hide

00:50 – 02:00

Denna dokumentär undersöker mordet på Hannah Foster i Southampton. Hennes föräldrar kämpade i flera år för att ställa sin dotters mördare till svars för sitt fruktansvärda brott. Maninder Pal Singh Kohli flydde till Indien efter att ha begått det brutala mordet och arresterades 2004. Trots överväldigande bevis förnekade Kohli sin skuld, men utelämnades till Storbritannien 2007. Han dömdes sedan till livstid i fängelse för våldtäkten och mordet på Hannah Foster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *