Kvällens filmer: Pirates of the Caribbean: Vid världens ä…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Pirates of the Caribbean: Vid världens ände, Porrkungens tårar, The brothers Solomon, Octopussy, Get him to the Greek

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Amerikansk actionkomedi från 2007. Jack Sparrow är fången i dödsriket och det är upp till Elisabeth, Will och Barbossa att frita honom. Men för att kunna utföra expeditionen måste de hitta ett sjökort som visar vägen. Samtidigt är representanter för den brittiske kungen ute efter att förinta alla pirater. Efter en lyckad fritagning av Jack står nu de fyra inför ett ännu tuffare uppdrag, att söka upp den ondskefulle spökpiraten Davy Jones, rädda Wills far och besegra det ostindiska kompaniet.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 20:00 – 23:25

Porrkungens tårar

Svensk dokumentär från 2013. Berth Milton svor att aldrig bli som sin far – porrkungen. Nu sitter han hos terapeuten för att reda ut sitt svikna löfte, sitt hat mot pappan och kriget mellan dem. Men allt tyder på att han slutar precis som sin far. Ensam, utfattig och bitter.

Filmen visas på SVT1 klockan 22:00 – 23:20

The brothers Solomon

The Brothers SolomonAmerikansk komedi från 2007. Bröderna John och Dean Solomon är socialt handikappade av att ha fått hemundervisning i Antarktis av fadern som är änkling. Nu önskar sig den döende fadern bara en sak: ett barnbarn. Men det är just barn, och kvinnor, han aldrig lärt sina söner något om. Nu måste bröderna hitta sina partners och göra dem med barn. Allt för att pappan ska se sin önskan gå i uppfyllelse innan han avlider.

Trailer för The brothers Solomon

Filmen visas på SVT1 klockan 23:25 – 00:55

Octopussy

OctopussyBrittisk action från 1983. Med nöd och näppe lyckas James Bond fly från Latinamerika men han hinner knappt landa i England innan han skickas ut på ett nytt uppdrag. Ett Fabergé-ägg som en tidigare agent lyckats lämna över till engelska ambassaden, innan han blev dödad, har visat sig vara falskt. Det äkta ägget ska säljas på en exklusive auktion. Bond lyckas byta ut äggen och lokalisera köparen, en afghansk prins som kallar sig Kamal. Spåren leder Bond till Indien och smuggeldrottningen Octopussy. Men juvelsmugglingen visar sig vara en täckmantel för en mycket hemskare plan, att starta ett nytt världskrig.(c)

Trailer för Octopussy

Filmen visas på TV4 klockan 23:00 – 01:40

Get him to the Greek

Get Him to the GreekAmerikansk komedi från 2010. Producenten Aaron Green har 72 timmar på sig att få den vilda rocklegenden Aldous Snow från London till Los Angeles för en comebackkonsert. För att behålla sitt jobb måste Aaron navigera genom ett minfält av förödelse och fördärv för att få Snow till den världsberömda Greek Theatre i tid. Diddy’, Russell Brand, Jonah Hill.

Trailer för Get him to the Greek

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10