Kvällens filmer: Pitch Black, Office space, Heat, Percy Jackson och kampen om…

Pitch Black

Idag fredag den 17 juli sänds följande filmer på TV: Pitch Black, Office space, Heat, Percy Jackson och kampen om åskviggen, Diamantfeber, Fredagen den 13:e, Iskallt uppdrag, Big, Red Faction: Origins, Blind dating

Pitch Black

Pitch BlackEtt rymdskepp med 40 passagerare glider ljudlöst fram i ett mörkt och tyst universum. Plötsligt hamnar de mitt i ett exploderande meteorregn och skadas allvarligt. Farkosten tvingas kraschlanda på närmsta planet, en planet som visar sig ha tre solar som belyser planeten dygnet runt. Bland dem som överlever nödlandningen finns piloten Carolyn, polisen Johns och hans fånge Riddick, en dömd mördare som genom en ögonoperation har fått förmågan att kunna se i mörker. Detta visar sig snart att vara mycket användbart då de tre solarna plötsligt befinner sig på rad med en total solförmörkelse som resultat. Riddick passar på att rymma i skydd av mörkret. Samtidigt har andra varelser vaknat till liv i den svarta tomheten. Det är planetens urinvånare som lever och jagar sin föda här…

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Office space

Office spaceAmerikansk komedi från 1999. Peter Gibbons är en kontorsarbetare som tröttnat på sitt tråkiga liv. En dag besöker han en terapeut som hypnotiserar honom. Det hela resulterar i att han får en ny inställning till livet. Och mot förmodan förbättrar detta hans karriär – trots att han bryter mot alla regler. Skådespelare: David Herman, Ajay Naidu, Diedrich Bader, Ron Livingston, Jennifer Aniston.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 00:55

Heat

HeatAmerikansk action från 1995. Striden mellan två män på varsin sida om lagen. Neil McCauley är en tjuv – en av de bästa. Han och hans team imponerar till och med på detektiven Vincent Hanna. Det blir hans mål i livet att sätta dit McCauley. Skådespelare: Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore, Al Pacino, Robert De Niro.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:25

Percy Jackson och kampen om åskviggen

Percy Jackson och kampen om åskviggenKanadensiskt-amerikanskt äventyr från 2010. Tonåringen Percy upptäcker att han är ättling till en grekisk gud och ger sig ut på ett äventyr för att klara upp en pågående strid mellan gudarna. Han måste resa genom USA tillsammans med vännerna Annabeth, som också är halvgud, och Grover, en satyr, för att lämna tillbaka Zeus stulna åskblixt och förhindra ett krig mellan gudarna. Skådespelare: Sean Bean, Pierce Brosnan, Uma Thurman, Logan Lerman, Brandon T. Jackson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Diamantfeber

DiamantfeberNär det upptäcks att det pågår en omfattande diamantsmuggling i Sydafrika kallas agent James Bond in. Hans uppdrag är att stoppa smugglingen men han misslyckas. Nu måste Bond i stället söka reda på det förstörelsevapen man byggt av diamanterna och oskadliggöra det.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 23:45

Fredagen den 13:e

Fredagen den 13:eEn ung pojke drunknar i en sjö. Elva år senare mördas människor systematiskt en efter en i närheten av sjön. Kan det vara Jason som återuppstått ur sin vattengrav?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:15

Iskallt uppdrag

Iskallt uppdragAgent 007 får i uppdrag att organisera den ryske KGB-generalen Koskovs avhopp till väst. Under flykten från Bratislava blir generalen utsatt för ett mordförsök och förs till London men kidnappas sedan av KGB. Bond börjar misstänka att allt har varit planerat från början.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

Big

BigJosh är en tolv år gammal pojke som tröttnat på att vara barn och önskar att han vore stor. Mirakulöst nog så slår hans önskan in och han förvandlas till en vuxen man med en egen lägenhet och ett riktigt jobb. Men frågan är om det räcker för att göra Josh lycklig?

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Red Faction: Origins

Red Faction: OriginsÅret är 2145 och Jake Mason bor i en koloni på Mars och kämpar för frihet för planetens invånare. En ny fiende kryper fram från skuggorna och Jake får veta att hans syster, som kidnappats tolv år tidigare, har uppfostrats till gerillasoldat och nu fått i uppdrag att förgöra sin brors militärgrupp. Filmen regisseras av Michael Nankin (Battlestar Galactica, CSI med flera) och bland skådespelarna ser vi förutom Robert Patrick bland andra Kate Vernon (Battlestar Galactica, Remington Steele) och Devon Garye (Dexter).

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:15

Blind dating

Blind datingAmerikansk romantisk komedi från 2006. Danny är en intelligent och snygg ung man som även råkar vara blind, men Danny vägrar låta sitt handikapp hindra honom. Vilket är anledningen till att Dannys tjejtokiga limousinchaufför till bror, Larry, blir förfärad när han får reda på att Danny är oskuld. Larry bestämmer sig för att hjälpa sin bror. Även om en rad dejter går på tok träffar Danny så småningom en sjuksköterska som går med på att gå ut med honom. Skådespelare: Chris Pine, Jennifer Alden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *