Kvällens filmer: Pitch perfect, Eraser, Shall we dance?

Pitch perfect

Idag torsdag den 11 februari sänds följande filmer på TV: Pitch perfect, Eraser, Shall we dance?

Pitch perfect

Pitch perfectAmerikansk musikalkomedi från 2012. The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca. Hon är en självständig DJ som inte alls är intresserad av att delta i studentlivet. Men när hon träffar Jesse som är med i det manliga motståndarlaget ändrar hon uppfattning och tar på sig att ge laget en ordentlig makeover så att de kan ge sig in i tävlingen igen. Skådespelare: Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp, Anna Kendrick, Skylar Astin.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Eraser

EraserAmerikansk action från 1996. Lee Cullen arbetar inom försvarsindustrin och råkar få veta att en av hennes chefer planerar att smuggla ut ett nytt förstörelsevapen ur landet. Hon svävar i livsfara, men får hjälp av John Kruger, en expert på att radera ut vittnens identiteter för att skydda dem från fiender. Skådespelare: James Caan, Vanessa Williams, Arnold Schwarzenegger.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Shall we dance?

Shall we dance?Amerikanskt romantiskt drama från 2004. Varje kväll när familjefadern John sitter på tåget hem ser han en vacker kvinna i ett fönster till en dansstudio. En dag hoppar han av tåget. Skådespelare: Bobby Cannavale, Anita Gillette, Omar Benson Miller, Stark Sands, Tamara Hope, Stanley Tucci, Richard Gere, Jennifer Lopez, Lisa Ann Walter, Susan Sarandon.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *