Kvällens filmer: Pojken i randig pyjamas, Jordens undergå…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Pojken i randig pyjamas, Jordens undergång – delete, Kill Bill – volume 1, Envy

Pojken i randig pyjamas

Pojken i randig pyjamasBrittisk-amerikanskt krigsdrama från 2008. Unge Bruno lever ett välbeställt liv tillsammans med sin mor, syster och fadern under förkrigstidens Tyskland. När kriget bryter ut tvingas familjen att flytta landet där hans far blir befälhavare över ett koncentrationsläger. På plats lär Bruno känna Shmuel, en jämngammal pojke klädd i en märklig randig pyjamas, som bor i ett inhängt område. Bruno blir snart förbjuden att bli vän med honom då han är jude och får veta att det inhägnade området i själva verket är ett koncentrationsläger för judar som ska avrättas.

Trailer för Pojken i randig pyjamas

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:25 – 03:15

Jordens undergång – delete

Amerikansk actionthriller från 2013. Ett datorfel utlöser en härdsmälta i en plutoniumreaktor. Online-anarkistgruppen Cogito ligger bakom. Journalisten Jessica Taylor arrangerar ett möte med en medlem av Cogito. Medlemmen hinner varna med ”Armageddon” innan han dödas av en lönnmördare.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:25

Kill Bill – volume 1

Amerikansk actionthriller från 2003. När den tidigare professionella yrkesmördaren Black Mamba vaknar upp efter fyra års koma, har hon bara en sak i tankarna: Hämnd. Vad mördarna inte visste var att de inte hade avslutat jobbet ordentligt. Black Mamba är redo.

Filmen visas på SVT1 klockan 01:00 – 02:50

Envy

EnvyAmerikansk komedi från 2004. Tim och Nick jobbar tillsammans, de är grannar, och de är dessutom bästa vänner. Plötsligt en dag får Nick en idé – en affärsidé: Vapoorizer. En spray som får hundskit, eller vad som helst för den delen, att försvinna. Rakt upp i luften, verkar det som. Tim tackar nej till äventyret, men gör sitt livs misstag, för produkten blir en succé och snart blir Nick en mycket mycket rik man. Och i takt med Nicks framgångar så börjar Tims avundsjuka att växa.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00