Kvällens filmer: Polisskolan 2: Första uppdraget, Tallade…

Polisskolan 2: Första uppdraget, Talladega nights, Underworld: Evolution, Kommissarie Morse: Döden i Jericho, Apflickorna, Tinker, tailor, soldier, spy, Hon är min, Invisible

Polisskolan 2: Första uppdraget

18:10 – 20:00

Amerikansk komedi från 1985. Polisskolan 2 – Första uppdraget. En grupp av polisskolans elever får jobb i ett polisdistrikt som trakasseras av en liga. Chefen är bror till skolans rektor och hotas med avgång om inte distriktet rensas upp. En annan polis trånar efter chefsstolen (n)

Talladega nights

21:30 – 23:40

Amerikansk komedi från 2006. Den våghalsige och korkade Ricky Bobby är NASCAR-seriens okrönte konung. Hans plats på tronen hotas dock då den franske formel 1-stjärnan Jean Girard intar förarsätet för att börja tävla. Ricky Bobby pallar inte stå emot trycket för sin nye konkurrents upptåg på racerbanan och kvaddar sin bil i en minst sagt spektakulär krasch. Kan Ricky Bobby gasa sig tillbaka till toppen eller är hans karriär inom Amerikas mest populära bilsport över för gott?. Reilly, Will Ferrell, Sacha Baron Cohen (n)

Underworld: Evolution

23:40 – 01:45

Underworld: EvolutionAmerikansk action-skräck från 2006. När Selene och varulvsbastarden Michael, försöker komma på hemligheten med sina blodsband får man gå tillbaka till hur det hela började. De dras in i det krig som ska avsluta alla krig eftersom de odödliga till slut måste få sina straff (n)

Kommissarie Morse: Döden i Jericho

00:10 – 02:15

Brittiskt kriminaldrama från 1987. Morse blir chockad när hans vän Anne Stavely, som han sjunger i samma kör som, hittas hängd (n)

Apflickorna

21:40 – 23:00

ApflickornaKontrollerade Emma träffar den spännande Cassandra i ridhuset. Mellan voltigeträningar bildar de en otippad duo som ständigt utmanar och tävlar mot varandra. De testar gränser, bryter regler och Emma, som inte kan motstå den berusande känslan av att ha full kontroll, kämpar för att lära sig det nya farliga spelet – ett spel Cassandra är mästare i. Filmen presenteras av Fredrik Sahlin.

Tinker, tailor, soldier, spy

22:15 – 00:55

Fransk-brittisk-tysk thriller från 2011. När MI6 börjar misstänka att det finns en dubbelagent inom säkerhetstjänsten kallar man in den förtidspensionerade ageten George Smiley. Han får i uppdrag att i hemlighet utreda om det finns en kontraspion i organisationen.

Hon är min

00:55 – 03:00

Amerikansk romantisk komedi från 1996. Bröderna Mickey och Francis är varandras motsatser, Mickey lever ett bekymmerslöst singelliv medan Francis är gift och framgångsrik affärsman. Men när Mickey träffar Hope, en frisinnad student på väg till Paris, och Francis möter Heather, en vacker blondin, tornar problemen upp sig.

Invisible

03:00 – 05:15

InvisibleAmerikansk thriller från 2007. En natt blir Nick Powell överfallen och lämnad att dö men hamnar istället i en skrämmande andevärld. Ingen kan se honom förutom Annie och hon är den enda som kan rädda honom. Tillsammans måste de försöka lösa mysteriet innan det är för sent för Nick att komma tillbaka till livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *