Kvällens filmer: Polisskolan 6 – går under jorden, Tron: …

Polisskolan 6 – går under jorden, Tron: Legacy, Layer cake, Kommissarie Gently, Miss Fisher’s murder mysteries, Polis, Valentine’s day, Sunshine, The Love Guru

Polisskolan 6 – går under jorden

18:20 – 20:00

Amerikansk komedi från 1989. Wilson Heights-ligan drar fram över polisskolans distrikt. Banker och juvelerare rånas, och de rånas enligt ett mönster som stämmer med hur den nye borgmästaren vill dra den nya spårvägen (n)

Tron: Legacy

21:30 – 00:00

Amerikansk science fiction från 2010. Sam Flynn, en rebellisk 27-åring, plågas av sin far Kevin Flynns mystiska försvinnande. Fadern var en gång känd som världens ledande videospelsutvecklare. När Sam undersöker en märklig signal sänd från gamla Flynn’s Arcade – en signal som bara kan komma från hans far – dras han in i en digital värld där Kevin har varit fången i 20 år. Med hjälp av den orädda krigaren Quorra påbörjar far och son en resa på liv och död genom ett bedövande vackert cyberuniversum (n)

Layer cake

00:00 – 02:10

Brittiskt kriminalthriller från 2004. Mr X är en knarklangare som planerar att dra sig tillbaka. Men han går med på att utföra ett sista uppdrag, att sköta förhandlingarna vid försäljningen av en miljon ecstasy-tabletter. Oturligt nog är tabletterna stulna av en serbisk knarkkung (n)

Kommissarie Gently

20:00 – 22:00

Brittisk kriminalserie från 2012. Gently with class. En ung flicka hittas död i en bil registrerad på Lord och Lady Blackstone. Året är 1968 och västvärldens maktstrukturer skakas (n)

Miss Fisher’s murder mysteries

22:00 – 23:15

Australisk kriminalserie från 2013. Murder most scandalous. Jacks svärfar blir inblandad i en härva som gäller mordet på en prostituerad. Phryne bestämmer sig för att lära sig dansa så att hon kan jobba undercover på en herrklubb (n)

Polis

21:00 – 23:05

Om en specialgrupp poliser och deras arbete med att skydda utsatta barn. Det kan röra sig om ligor av ficktjuvar, barnmisshandel och uppslitande fall med pedofili och incest. Den sammansvetsade gruppen ser mänsklighetens allra mörkaste sidor och kämpar för att kunna leva med det.Regi: Maiwenn.

Valentine’s day

21:30 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2010. Det är alla hjärtans dag i Los Angeles och många förbereder sig för att fira dagen. Tre par vaknar på morgonen men innan dagen är slut har deras relationer slagits i spillror. En pojke vill köpa blommor till sin första stora kärlek och en reporter får i uppdrag att hitta romantiken i staden.

Sunshine

00:25 – 02:30

Brittisk science fiction från 2007. Solen håller på att slockna och en rymdexpedition skickas iväg för att försöka förhindra katastrofen. Men på färden drabbas de av flera olyckor och förutsättningarna att lyckas minskar. De upptäcker också lämningar från en tidigare expedition som misslyckats och får en mystisk fripassagerare.

The Love Guru

02:30 – 04:25

Amerikansk komedi från 2008. Maurice föddes i Amerika men växte upp i en liten by i Indien. Nu har han flyttat tillbaka till USA och försöker försörja sig som guru i självhjälpsbranschen under namnet Pitka. Han lyckas till slut få ett uppdrag, att lösa hockeystjärnan Darrens kärleksproblem genom att återförena honom med sin fru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *