Kvällens filmer: Polisskolan, Deja vu, Singles, Domestic …

Polisskolan, Deja vu, Singles, Domestic disturbance, Sherlock Holmes: The last vampyre, Eternal sunshine of the spotless mind, Djävulen bär Prada, Kärlekens lexikon, Fenomen

Polisskolan

18:00 – 20:00

PolisskolanAmerikansk komedi från 1984. För att få fler sökanden bestämmer man sig för att slopa de formella kraven vilket gör att diverse udda personligheter antas som aspiranter. Instruktörerna tycker inte att det är så lyckat och försöker med alla medel att få aspiranterna att sluta, men det har de inga som helst planer på (n)

Deja vu

21:00 – 23:30

Deja VuAmerikansk science fiction från 2006. Då en färja i New Orleans skakas av en enorm explosion kallas FBI-agenten Doug Carlin in för att utreda händelsen. Till sin hjälp har han ett högteknologiskt övervakningssystem som gör att han kan se tillbaka i tiden. Hundratals människor förlorade sina liv i bombattentatet, men det är särskilt den vackra unga kvinnan Claire Kuchever som fångar Dougs intresse. Det visar sig nämligen att hon var död redan innan båten sprängdes i luften. Kan Doug finna Claires mördare och kan han använda det moderna övervakningssystemet för att resa tillbaka i tiden och rädda henne? (n)

Singles

23:30 – 01:30

SinglesAmerikanskt drama från 1992. Om ett antal människor i 25-årsåldern som försöker komma underfund med vad de vill göra med sina liv (n)

Domestic disturbance

00:10 – 01:50

Domestic DisturbanceAmerikansk thriller från 2001. Frank Morrison och hans hustru Susan har nyligen skilt sig, något som skakat om sonen Dannys liv ordentligt. Danny gör uppror bland annat genom att ljuga, men Frank har svårt att tro att sonen är en lögnare. När Susan träffar en ny man tror Frank på de hemska saker som Danny berättar om honom. Bland annat anklagar Danny sin nye styvfar för att ha begått ett mord. Frank förstår att sanningen utgör ett hot mot sonens säkerhet, problemet är bara att det inte tycks vara någon som tror på honom (n)

Sherlock Holmes: The last vampyre

01:50 – 03:45

Brittisk kriminalfilm från 1990. Sherlock Holmes får i uppdrag att utreda flera mystiska mord som begåtts i en liten by. Byborna tror att morden har att göra med en familj som tidigare bott där och visat sig vara vampyrer (n)

Eternal sunshine of the spotless mind

22:05 – 23:50

Eternal Sunshine of the Spotless MindClementine och hennes pojkvän Joel har precis haft ett uppslitande gräl när hon får reda på att det finns en apparat som kan radera en viss person ur minnet. Hon bestämmer sig för att prova. När Joel får reda på vad hon gjort gör han samma sak. Först när de raderat varandra kommer Joel ihåg varför han fastnade för Clementine från första början.

Djävulen bär Prada

21:20 – 22:00

Djävulen bär PradaAmerikansk romantisk komedi från 2006. Andrea Sachs börjar arbeta som assistent till Miranda Priestly, chefredaktör på världens ledande modemagasin. Men för att passa in i den glamorösa modevärlden måste hon genomgå en make over. Frågan är om Andrea är villig att sälja sin själ för att förverkliga sina drömmar.

Kärlekens lexikon

23:45 – 01:55

Amerikanskt romantiskt drama från 2002. En ung engelsk officer anländer i mitten på 30-talet till den brittiska kolonin Sarawak för att lära sig mer om de lokala traditionerna. Den vackra infödingen Salima ska lära honom bybornas språk och seder och de inleder en förbjuden romans.

Fenomen

01:55 – 04:30

FenomenAmerikanskt drama från 1996. När George firar sin födelsedag träffas han av blixten och ingenting blir sig likt igen. Som ett resultat av blixtnedslaget får han en mycket speciell kraft, en intelligens som aldrig tidigare skådats. Han börjar använda sin nya talang för att hjälpa till i samhället där han bor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *