Kvällens filmer: Pregnancy Pact, Linje 1 2 3 kapad, Spher…

Pregnancy Pact, Linje 1 2 3 kapad, Sphere – farkosten

Pregnancy Pact

21:00 – 22:45

Pregnancy PactSidney Bloom är en ung journalist och bloggare som reser till den konservativa staden Gloucester för att undersöka varför det plötsligt är så många ungdomar som blir gravida. Amerikansk dramafilm från 2009.

Linje 1 2 3 kapad

21:00 – 23:10

Linje 1 2 3 kapadTrafikledaren Walter Garbers vardag i New York blir till kaos efter att fyra män kapar en tunnelbana och tar gisslan. Ryder är den kriminelle mästerskurk som i egenskap av ledare av det beväpnade gänget hotar att skjuta passagerarna om en skyhög lösensumma inte betalas ut. Medan spänningen stiger under Garbers fötter använder han sin detaljerade kunskap om tunnelbanesystemet för att överlista Ryder och rädda gisslan. Men det finns en gåta som Garber inte kan lösa – hur har kaparna tänkt ta sig levande därifrån?

Sphere – farkosten

21:00 – 23:40

När psykologen Norman Johnson, biokemisten Elizabeth ”Beth” Halpern, matematikern Harry Adams och vetenskapsmannen Ted Fielding får i uppgift att undersöka en jättelik farkost som vilat på havets botten i nästan 300 år vet de inte vad de ska vänta sig. Vad de finner är dock bortom deras vildaste fantasier… Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *