Kvällens filmer: Premium Rush, The art of getting by, Den siste scouten

Premium Rush

Idag torsdag den 2 juli sänds följande filmer på TV: Premium Rush, The art of getting by, Den siste scouten

Premium Rush

Premium RushAtt väja undan för gasande bilister, galna taxichaufförer och åtta miljoner knäppa fotgängare tillhör vardagen Wilee, ett av New Yorks bästa och snabbaste cykelbud. När han tar sig an en ovanligt värdefull leverans får han en polis i desperat behov av pengar i hälarna, och innan han vet ordet av har en våldsam jakt genom den pulserande staden inletts.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

The art of getting by

The art of getting byAmerikanskt drama från 2011. Tonåringen George är ensam och saknar viljan att gå till skolan eller att ha socialt umgänge. Men när han träffar Sally, en populär men komplicerad tjej, tänds hans livsgnista igen. Eftersom George har svårt att uttrycka sig, introducerar skolans rektor honom för konstnären Dustin, som hjälper honom på sin livsresa. Skådespelare: Emma Roberts, Michael Angarano, Freddie Highmore.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Den siste scouten

Den siste scoutenTvå outsiders, den avsatte CIA-agenten Joe och den petade fotbollsstjärnan Jimmy, samarbetar för att försöka hitta strippan Cotys mördare. De är angelägna om att lösa mordet eftersom hon var Joes klient och Jimmys flickvän. De hamnar i en dödlig härva av korruption och politiskt mygel.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *