Kvällens filmer: R.I.P.D., Sleepers, Showtime

R.I.P.D.

Idag torsdag den 8 juni sänds följande filmer på TV: R.I.P.D., Sleepers, Showtime

R.I.P.D.

R.I.P.D.Amerikansk kriminalaction från 2013. När polisen Nick Walker mördas i tjänsten har han inget annat alternativ än att ansluta sig till R.I.P.D. (Rest in Peace Department). Han ska skydda de levande från det växande antal varelser som vägrar att lugnt och fint passera till den andra sidan. Sheriffen Roy Pulsifer har ägnat sin karriär åt att jaga oroliga själar som är skickligt förklädda till vanliga människor och när Nick utses till hans medhjälpare måste de samarbeta för att genomföra en plan som kan förändra våra liv för alltid. Skådespelare: Kevin Bacon, Marisa Miller, James Hong, Jeff Bridges, Ryan Reynolds.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Sleepers

SleepersAmerikansk thriller från 1996. Ett spratt i ungdomsåren urartar och fyra pojkar blir mycket hårt dömda av rättssystemet och skickas till en uppfostringsanstalt. Där blir de sadistiskt utnyttjade av vakterna. 15 år senare får de plötsligt en möjlighet att utnyttja samma rättssystem för att ta hämnd. Skådespelare: Robert De Niro, Dustin Hoffman, Brad Pitt, Kevin Bacon, Billy Crudup.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Showtime

ShowtimeAmerikansk actionkomedi från 2002. När poliskommissarie Mitch Preston filmas under en razzia mot ett knarknäste, skapar händelsen stora rubriker. Tv-producenten Chase Renzi noterar uppståndelsen med stort intresse, och inser att Preston skulle göra sig utmärkt som huvudpersonen i en dokusåpa. Problemet är att Preston inte är ett dugg intresserad av att bli tv-stjärna. Hans kollega, den medelmåttige konstapel Trey Sellars, är dock desto mer angelägen om att stå i rampljuset. Skådespelare: Nestor Serrano, William Shatner, Kadeem Hardison, Rene Russo, Robert De Niro, Eddie Murphy.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *