Kvällens filmer: Real Steel, Mean girls, Duplicity, Grease 2, Elephant white,…

Real Steel

Idag söndag den 30 augusti sänds följande filmer på TV: Real Steel, Mean girls, Duplicity, Grease 2, Elephant white, Honey 2, The Darwin Awards, Världens natur: Den pågående evolutionen

Real Steel

Real SteelI en nära framtid är robot-boxning en populär sport. En före detta boxare, och numera misslyckad promotor, tror sig ha hittat en mästare i en övergiven robot och börjar klättra i boxningsvärlden. Samtidigt upptäcker han att han har en 11-årig son.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Mean girls

Mean girlsCady Heron har vuxit upp i den afrikanska djungeln med sina föräldrar som är zoologer och hon tror sig kunna allt om överlevnad. Men djungelns lag får en helt ny innebörd när familjen flyttar och hon som 15-åring börjar i en vanlig skola.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:00

Duplicity

DuplicityAmerikansk thriller från 2009. Två före detta agenter börjar jobba för var sitt konkurrerande företag i syfte att spela ut dem mot varandra. Lyckas deras plan blir de miljonärer. Snart inser de att den tuffaste delen av jobbet är att våga lita på varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början, när den ena hela tiden försöker ligga steget före den andra. Men det enda de inte lyckas trixa sig ur är kärleken. Skådespelare: Paul Giamatti, Tom McCarthy, Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:20

Grease 2

Grease 2Amerikansk musikalkomedi från 1982. Det är dags för en ny årskull att påbörja sitt sista år på Rydell High. Michael från England är ny på skolan och blir genast kär i Pink Ladies ledare. Men Pink Ladies medlemmar dejtar bara coola killar och ska Michael ha en chans att vinna hennes hjärta måste han ändra stil radikalt. Skådespelare: Michelle Pfeiffer, Lorna Luft, Maxwell Caulfield.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 12:55

Elephant white

Elephant whiteAmerikansk thriller från 2011. En mans kamp mot en farlig thailändsk sexhandelskartell utlöser ett fullständigt krig mellan landets två mest ökända gäng. En oskyldig flicka har förts bort och mördats av ett mäktigt gäng thailändska sexhandlare. Uppretad och förtärd av hämndbegär anlitar hennes sörjande far den obarmhärtiga legoknekten Curtie Church för att söka vedergällning mot brottslingarna som dödade hans dotter. Med hjälp av extravaganta vapenhandlaren Jimmy the Brit har Curtie snart sitt byte i sikte. Men i det ögonblick som den första kulan avfyras bryter våldet ut i hela den thailändska undre världen. Skådespelare: Jirantanin Pitakporntrakul, Weeraprawat Wongpuapan, Abhijati ’Meuk’ Jusakul, Kevin Bacon, Djimon Hounsou.

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:05

Honey 2

Honey 2Amerikanskt drama från 2011. Efter att ha hamnat i lagens onåd bestämmer sig Maria för att återvända till sina rötter i Bronx för att bygga upp sitt liv på nytt. Hon har en brinnande passion för att visa vad hon kan åstadkomma, och genom sin talang för dans börjar hon sakta men säkert inse vem hon är, och var hon hör hemma. Skådespelare: Randy Wayne, Aaron Benjamin, Kat Graham.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 13:40

The Darwin Awards

The Darwin AwardsKriminalaren Michael Burrows (Joseph Fiennes) får sparken från jobbet när han, på ett pinsamt sätt, låter en brottsling slippa undan. Fascinerad av fenomenet The Darwin Awards beslutar han sig för att se om man kan skapa en personlighetsprofil för potentiella Darwin Awards-kandidater. Om han lyckas skulle försäkringsbolagen kunna spara stora summor på livförsäkringar. Tillsammans med försäkringsagenten Siri (Winona Ryder) beger han sig ut på vägarna för att uppsöka USA:s mest korkade människor och ta reda på vad dessa har gemensamt. Se vad som händer när världens dummaste man spänner en raket framför sin bil i denna skruvade och svarta komedi om människor som helt enkelt är för korkade för att överleva.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Världens natur: Den pågående evolutionen

Världens natur: Den pågående evolutionenSchimpanser på två ben. Evolutionen har skapat dagens växter och djur – och även oss själva. Men evolutionen är inte slut för det. Arter fortsätter att anpassas till omvärldens krav.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 19:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *