Kvällens filmer: Red sky, Aquaman, Unforgettable, The wedding singer

Red sky

Idag söndag den 21 november sänds följande filmer på TV: Red sky, Aquaman, Unforgettable, The wedding singer

Red sky

Red skyAmerikansk thriller från 2014. Stridspiloten Butch Masters leder en grupp flygare i jakt på massförstörelsevapen. Masters måste hantera en sargad vänskap, ett triangeldrama och lyfta mot skyarna för att återvinna sin militära och personliga heder.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Red sky

Aquaman

AquamanAmerikanskt actionäventyr från 2018. Arthur Curry är son till en människa och en drottning av Atlantis, som i DC:s universum är mer känd som Aquaman. Här får vi ta del av hans ursprung och kampen mot halvbrodern Orm som söker bli kung över alla oceaner. Arthur får hjälp av Mera i jakten på en magisk treudd som ska ge honom övertaget i kampen om undervattensvärlden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Aquaman

Unforgettable

UnforgettableAmerikansk thriller från 2017. Julia är nyförlovad med David. De bor i ett stort hus tillsammans med hans dotter. Men hans ex-fru Tessa har inte kommit över att äktenskapet är slut och har bestämt sig för att göra livet till ett helvete för Julia.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:15. Läs mer om Unforgettable

The wedding singer

The wedding singerAmerikansk romantisk komedi från 1998. Robbie Hart försörjer sig genom att sjunga på bröllop. På ett sådant möter han den odugliga servitrisen Julia och deras liv vänds upp och ned. De är båda förlovade, men deras möte får dem att undra om de verkligen är redo att gifta sig och huruvida de verkligen passar ihop med sina tillkommande livskamrater.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The wedding singer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *