Kvällens filmer: Repmånad eller Hur man gör pojkar av män…

Repmånad eller Hur man gör pojkar av män, Systrar i Jeans – Andra sommaren, Bröllopsprovet, Rocky IV, Min stora feta grekiska semester, School of rock, Punisher: War Zone, Hotet från underjorden, Du och jag

Repmånad eller Hur man gör pojkar av män

20:10 – 22:00

Svensk komedi från 1979. Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, det han inte vet är att Bea egentligen är journalist och ska skriva om livet på luckan. Lumparkompisarna lyckas inte så bra på övningarna förutom när de ger sig iväg på en egen övning, till stadshotellet (n)

Systrar i Jeans – Andra sommaren

20:00 – 22:20

De fyra bästisarna från ”Systrar i jeans” är tillbaka. De har precis blivit klara med sitt första år på college och står inför en fullspäckad sommar. Bridget reser till Turkiet för att delta i en arkeologisk utgrävning, medan Carmen ger sig in i ett hektiskt men kreativt sommarteaterprojekt i Vermont. Lena kastas mellan en ny förälskelse och gamla hjärtekrossare på designskolan i Rhode Island. Och i New York bestämmer sig Tibby för att ta ett stort steg i sitt förhållande med Brian. Skratt, tårar, romanser och det där alldeles speciella jeansparet som för tjejerna samman, trots att de är långt ifrån varandra. Allt sitter på plats i den upplyftande uppföljaren som bygger på Ann Brashares bästsäljare.

Bröllopsprovet

22:20 – 00:10

BröllopsprovetRobin Williams, Mandy Moore och John Krasinski har huvudrollerna i denna sorglöst romantiska komedi om ett ungt par som vill träda fram till altaret, och om en präst som vill sänka skilsmässofrekvensen genom att gallra ut par som inte har en chans att lyckas innan det är dags att kasta risgrynen. Franks giftermålskurs sätter de unga tu på svåra prov, med galna lektioner, enorma hemlexor och en del ren och skär integritetskränkning.

Rocky IV

00:10 – 02:00

Rocky IVEn rysk boxare, Ivan Drago, kommer till USA med sin tränare och hustru för att utmana världsmästaren Rocky. Drago får möta exmästaren Apollo Creed i en uppvisningsmatch och den jättelike ryssen dödar amerikanen i ringen. Rocky kan inte vika undan, han måste möta ryssen. Men matchen ska gå i Sovjet…

Min stora feta grekiska semester

21:25 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2009. Amerikanska Georgia har flyttat till Grekland för ett lärarjobb i Aten. Men när hon får sparken därifrån tvingas hon försörja sig som bussguide. Ett jobb hon hatar. Precis när hon bestämt sig för att ge upp och flytta hem till USA möter hon turisten Irv som får henne att inse att livet inte är så djävligt trots allt och att kärleken finns närmre än hon kunnat ana. Åldersgräns 7 år.

School of rock

23:40 – 01:50

School Of RockAmerikansk komedi från 2003. Dewey Finn drömmer egentligen om att bli en stor rockstjärna men för att kunna betala tillbaka alla sina skulder tar han jobb som lärarvikarie på en tjusig privatskola. Hans klass består av fjärdeklassare och bland dem hittar han ett gäng talanger som bildar ett band. Deras mål blir att vinna tävlingen ”Battle of bands”. Barntillåten.

Punisher: War Zone

22:00 – 00:05

Frank Castle förvandlar New Yorks gator till rena blodbad i den här filmen som bygger på serietidningarna från Marvel Comics om The Punisher. I denna uppföljare till filmen från 2004 försöker The Punisher hämnas för morden på en oskyldig mamma och dotter. Men han letar på fel ställen: han våldgäster en Mafiaboss fest och dödar en person av misstag. Och denne visar sig sedan vara en FBI-agent. Efter den incidenten blir han den mest eftersökte personen i New Yorks undre värld: alla vill ha fatt i honom, inte minst Jigsaw…

Hotet från underjorden

02:00 – 03:40

Invånare i den lilla byn Perfection attackeras plötsligt av två urtidsmonster, ”graboider”, som hotar att förstöra och döda allt och alla. Text-TV s. 690.

Du och jag

03:40 – 05:10

Du och JagEn bitterljuv kärlekshistoria om de svåra val man måste göra när man är 25 och inte vet vad man ska ta sig till. Maja och Niklas möts igen sju år efter en smärtsam skilsmässa och inser att deras kärlek till varandra inte försvunnit. Inte heller blir den enklare för att man nästan är vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *