Kvällens filmer: Resident evil: Afterlife, Blade, Ett bra år, A perfect…

Resident evil: Afterlife

Idag fredag den 9 september sänds följande filmer på TV: Resident evil: Afterlife, Blade, Ett bra år, A perfect getaway, Something borrowed, The glimmer man, The wedding video

Resident evil: Afterlife

Resident evil: AfterlifeTysk-franskt äventyr från 2010. I en värld härjad av en virusinfektion som gör sina offer till odöda fortsätter Alice på sin resa för att hitta överlevare och sätta dem i säkerhet. Hennes dödliga strid mot the Umbrella Corporation når nya höjder, men Alice får oväntad hjälp av en gammal vän. En ny ledtråd som lovar en säker tillflykt från de Odöda tar dem till Los Angeles, men när de kommer dit är staden översvämmad av tusentals Odöda – och Alice och hennes kamrater är på väg att gå i en dödlig fälla. Skådespelare: Kim Coates, Shawn Roberts, Sergio Peris-Mencheta, Milla Jovovich, Ali Larter.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Blade

BladeAmerikansk action från 1998. En man vars mor blev biten av en vampyr när hon var gravid, växer upp med extraordinära krafter. Beväpnad med ett samurajsvärd av silver och kanoner som skjuter silverkulor är hans mål att jaga vampyrer och rädda ont anande offer från att bli attackerade. Blades fiender är en grupp skurkar ledda av Deacon Frost, en listig och karismatisk vampyr som tror att hans folk borde styra världen och att mänskligheten bara är till för föda. Baserad på karaktärer skapade av Marvel Comics av Marv Wolfman & Gene Colan. Skådespelare: Kris Kristofferson, N’Bushe Wright, Donal Logue, Wesley Snipes, Stephen Dorff.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 00:00

Ett bra år

Ett bra årAmerikanskt drama från 2006. Max är en kall och slipad börsmäklare i London. När han får ärva en vingård i Provence åker han dit för att sälja den. Men det går inte riktigt som han tänkt sig. Vistelsen där väcker minnen och starka känslor hos honom, inte minst sedan han träffat en vacker fransk flicka. Skådespelare: Albert Finney, Rafe Spall, Archie Panjabi, Russell Crowe, Freddie Highmore.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 22:00

A perfect getaway

A perfect getawayAmerikansk thriller från 2009. Cliff och Cydney firar sin smekmånad på Hawaii. När de träffar en grupp skrämda fotvandrare börjar de ana att resan kommer att bli till en mardröm. Skådespelare: Timothy Olyphant, Kiele Sanchez, Marley Shelton, Milla Jovovich, Steve Zahn.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:25

Something borrowed

Something borrowedAmerikansk komedi från 2011. Rachel har ett bra jobb om advokat i New York och en fantastisk kompis, men tycker ändå att det är något som fattas i hennes liv: kärlek. Efter en vild 30-årsfest vaknar Rachel upp vid sidan av Dex, som hon varit förtjust i sedan studietiden. Problemet är bara att han är förlovad med Rachels bästa väninna. Skådespelare: Kate Hudson, Colin Egglesfield, Ginnifer Goodwin.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

The glimmer man

The glimmer manAmerikansk thriller från 1996. Jack Cole, en förre detta lönnmördare som numera arbetar för regeringen tvingas samarbeta med en högljudd parter för att hitta en seriemördare. Det är dock lättare sagt än gjort. Skådespelare: Bob Gunton, Brian Cox, John M. Jackson, Steven Seagal, Keenen Ivory Wayans.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00

The wedding video

The wedding videoBrittisk komedi från 2012. Den obotlige slarvern Raif blir ombedd att vara best man på sin brors societetsbröllop. Brudens förnäma familj kommer genast på kant med den oborstade Raif, som bestämmer sig för att producera en film om tillställningen. Skådespelare: Lucy Punch, Robert Webb, Rufus Hound.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 00:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *