Kvällens filmer: Riddick, Irene Huss: Jagat vittne, Bitchkram

Riddick

Idag tisdag den 30 augusti sänds följande filmer på TV: Riddick, Irene Huss: Jagat vittne, Bitchkram

Riddick

RiddickAmerikansk science fiction från 2013. Den ökände Riddick har lämnats kvar för att dö på en solskadad planet som alla tror är övergiven. Snart upptäcker han att han inte är ensam och möter utomjordiska rovdjur, farligare än någon människa han tidigare stött på. Det enda sättet för Riddick att överleva och ta sig ifrån den ogästvänliga planeten är att aktivera en nödsändare som sänder ut ett larm till varje prisjägare i hela galaxen som alla är ute efter att tillfångata honom och casha in den stora belöning. Skådespelare: Matt Nable, Katee Sackhoff, Karl Urban, Vin Diesel, Jordi Mollà.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Irene Huss: Jagat vittne

Irene Huss: Jagat vittneSvensk kriminaldrama från 2011. En kvinna hittas död i vattenbrynet. Hon bär en exklusiv klänning och en briljantförsedd vigselring som visar sig tillhöra någon annan. Obduktionen visar att dödsorsaken inte var drunkning, hon kan inte identifieras och är inte saknad. Samtidigt ruvar en man på en fruktansvärd hemlighet. Skådespelare: Dag Malmberg, Eric Ericson, Moa Gammel, Anki Lidén, Angela Kovács, Reuben Sallmander, Lars Brandeby.

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Bitchkram

BitchkramSvenskt drama från 2012. Kristin räknar ner dagarna till studenten och längtar efter att kunna lämna småstaden och sin manipulativa syster bakom sig. Hon har siktet inställt på New York och allt är förberett inför resan; en lokal tidning har till och med gått med på att publicera hennes framtida krönikor om staden som aldrig sover. Men något går fel. Kristin missar planet och gömmer sig istället hemma hos den säregna Andrea och för att inte missa sin chans att bli publicerad börjar hon skriva om New Yorks pulserande hjärta, trots att hon befinner sig ute på landsbygden. Snart får såväl Andrea som alla andra ”där hemma” följa med på en virtuell resa till storstaden. Skådespelare: Adam Lundgren, Antoni Norén Almén, Linda Molin, Fanny Ketter, Mathilda von Essen.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *