Kvällens filmer: Road Trip: Beer Pong, Miracle, Kärleken …

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Road Trip: Beer Pong, Miracle, Kärleken checkar in, Analysera mera, Specialisten, Abduction, Drömbilden

Road Trip: Beer Pong

Amerikansk komedi från 2009. Tre collegekillar ger sig ut på sitt levs resa för att vara med på en ölhävartävling. Men vägen mot berömmelse är kantad av galna, oplanerade stopp, som när de träffar på en familj med glada strippor. Kan de nå det stora målet… att vinna tävlingen?.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:50 – 03:40

Miracle

MiracleAmerikanskt familjedrama från 2004. Ingen tror att USA:s nye hockeycoach Herb Brooks kommer att lyckas när han presenterar sitt lag inför OS i Lake Placid 1980. Brooks brinner för den omöjliga idén att skapa ett lag som kan besegra Sovjets oslagbara hockeymaskin med gäng collegegrabbar. Den tuffe coachen drillar sina spelare till den yttersta gränsen. Sakta men säkert växer ett hockeylag fram. Ett lag som börjar tro att de kan uträtta mirakel. Den sanna historien om ett av sporthistoriens största ögonblick.

Trailer för Miracle

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:45

Kärleken checkar in

Amerikansk romantisk komedi från 2002. Marisa möter den högt ansedde politiker Chris Marshall, och attraktion uppstår. Vad han inte vet är att hon arbetar som städerska på hotellet. Frågan är hur länge Marisa kan låtsas vara någon annan än sig själv? Och hur kommer Chris att reagera när han får veta sanningen?.

Filmen visas på TV3 klockan 20:00 – 22:10

Analysera mera

Amerikansk komedi från 1999. Psykiatrikern Ben får ofrivilligt uppdraget att hjälpa ökände gangsterbossen Paul Vitti att åter bli en lycklig och välanpassad gangster. Ben är livrädd, och vilka råd kan han ge en man som är van att lösa problem med hjälp av skjutvapen och en säck cement.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:20

Specialisten

SpecialistenAmerikansk thriller från 1994. Om den vackra kvinnan May som får hjälp av den förre CIA-agenten Ray att lösa mordet på sina föräldrar. Föräldrarna mördades av en gangster när May var liten och nu i vuxen ålder är hon fast besluten om att hämnas.

Trailer för Specialisten

Filmen visas på TV4 klockan 00:20 – 02:45

Abduction

AbductionAmerikansk action från 2011. När Nathan Harper hittar en bild på sig själv som liten pojke på en hemsida för försvunna personer inser han att hans hela identitet är en lögn. Just som han börjar pussla ihop sin sanna identitet blir Nathan måltavla för en grupp professionella mördare, som tvingar honom att ta till rymmen med den enda personen han kan lita på, Karen. Varje sekund räknas när Nathan och Karen flyr för att undkomma en armé av torpeder och FBI-agenter.

Trailer för Abduction

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

Drömbilden

Amerikansk komedi från 1997. Livet är allt annat än perfekt för Kate. Hon arbetar på en reklambyrå men lyckas aldrig bli befordrad, på grund av att hon är singel. Men så kommer hennes väninna Darcy på en lysande idé, Kate ska skaffa sig en låtsaspojkvän. En man Kate råkat blivit fotograferad med på ett bröllop får bli den tilltänkta.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:05