Kvällens filmer: Rovdjuret, Rampage: Big meets bigger, King Kong, The Bourne…

Rovdjuret

Idag lördag den 13 maj sänds följande filmer på TV: Rovdjuret, Rampage: Big meets bigger, King Kong, The Bourne identity, Knight and day, The intern, Blood diamond, Die another day, Music and lyrics, Extraction, Aurora

Rovdjuret

RovdjuretAmerikansk action från 1987. När en minister kidnappas av gerillan skickar USA ett team elitsoldater ledda av hårdingen Dutch till Centralamerikas djungel. Snart inser gruppen att det finns en ännu värre fiende: en utomjording med avancerad högteknologisk stridsutrustning som iskallt och effektivt plockar soldaterna en efter en.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:45. Läs mer om Rovdjuret

Rampage: Big meets bigger

Rampage: Big meets biggerAmerikanskt actionäventyr från 2018. Primatologen Davis Okoye har tagit hand om den smarta gorillan George sedan barnsben. När ett vetenskapligt experiment går snett och förvandlar George och andra djur till farliga supervarelser måste Davis hitta ett botemedel för att förhindra en global katastrof, men också för att rädda sin gamle vän.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Rampage: Big meets bigger

King Kong

King KongNyzeeländsk-amerikansk action från 2005. En expedition fångar en enorm apa på en avlägsen ö och tar med den till New York för att visa upp den. En vacker skådespelerska är med på resan och monstret förälskar sig i henne. Kärleken till kvinnan får apan att bryta sig loss från sina bojor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om King Kong

The Bourne identity

The Bourne identityAmerikansk thriller från 2002. En man räddas av en fiskebåt utanför den italienska kusten. Han återhämtar sig men lider av total minnesförlust. Hans goda fysik och språkkunskaper tyder dock på ett farligt förflutet. Nu börjar hans jakt efter sanningen. Till sin hjälp får han den hemlighetsfulla Marie och snart inser han at de jagas av lönnmördare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne identity

Knight and day

Knight and dayAmerikansk action från 2010. June möter Roy på en flygplats och det visar sig att de ska med samma plan. June blir genast förälskad och tror att hon mött mannen i sitt liv. Men allt tar en abrupt vändning när det visar sig att Roy är en spion på flykt. Nu dras June in i en härva utan dess like och hon måste bestämma sig för om hon kan lita på Roy.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om Knight and day

The intern

The internAmerikansk komedi från 2015. Ben är en plikttrogen kontorsarbetare som inte trivs med sitt nya pensionärsliv. Men på en arbetsmarknad som föredrar unga förmågor har han svårt att hitta ett nytt jobb. Till slut blir han praktikant åt Jules, en utarbetad och stressad entreprenör.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The intern

Blood diamond

Blood diamondAmerikansk action från 2007. I inbördeskrigets Sierra Leone förenas två män – en fattig fiskare och en före detta legosoldat – i jakten på en ovärderlig diamant. Många är beredda att gå över lik för att få tag i den.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Blood diamond

Die another day

Die another dayBrittisk actionthriller från 2002. Bond reser runt jorden för att avslöja en förrädare och förhindra ett krig av katastrofala proportioner. Hans väg korsas av den vackra Jinx och Miranda Frost. Bond är den storhetsvansinnige Gustav Graves och dennes högra hand, Zao, på spåren. De för honom till Island och rakt in i förbrytarnas tillhåll: ett ställe helt byggt i is. Där finner han sig stå öga mot öga med ett högteknologiskt vapen, för att i en explosiv konfrontation hamna i Korea, där uppdraget började.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Die another day

Music and lyrics

Music and lyricsAmerikansk romantisk komedi från 2007. Alex Fletcher är en före detta popstjärna som får chansen att komma tillbaka i rampljuset när en popdiva ber honom skriva en duett. Det enda problemet är att Alex aldrig har kunnat skriva låttexter. Som tur är träffar han Sophie som visar sig vara mycket begåvad när det gäller att skriva texter.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Music and lyrics

Extraction

ExtractionKanadensisk thriller från 2015. Harry Turner arbetar för CIA i Prag men nekas ständigt fältarbete. Hans pappa Leonard är en av byråns främsta agenter och blir kidnappad vid ett försök att ta tillbaka Condor, en enhet med vilken det är möjligt att hacka världens telenät. Harry ger sig olovligen ut för att försöka rädda sin pappa och får hjälp av sin gamla flamma Victoria. Paret samarbetar för att rädda Leonard och världen från terroristerna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Extraction

Aurora

AuroraFinsk dramakomedi från 2019. Den vilda partyprinsessan Aurora bor i finska Lappland och fyller sina kvällar med fester och sprit. Efter en hård utekväll stöter hon ihop med iranske flyktingen Darian som behöver gifta sig med en finsk kvinna för att få stanna i landet. De ingår ett avtal där Darian betalar Aurora för att hon ska försöka hitta en tänkbar fru åt honom.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:05. Läs mer om Aurora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *