Kvällens filmer: Ryktet går, Rush hour, Beck

Idag måndag visas följande filmer på TV: Ryktet går, Rush hour, Beck

Ryktet går

Amerikansk romantisk komedi från 2005. Sarah återvänder hem med sin fästman och blir övertygad om att det stillsamma och anständiga liv som hennes familj lever inte är något för henne. Faktum är att Sarah börjar undra om familjen Huttinger överhuvudtaget är hennes riktiga familj.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 22:55

Rush hour

Rush HourAmerikansk actionkomedi från 1998. Poliskommissarie Lee sänds från Hong Kong till USA för att utreda kidnappningen av en kinesisk diplomats dotter. FBI vill inte att en utomstående som Lee lägger sig i deras utredning vilket gör att de parar ihop honom med Los Angeles-kriminalaren James Carter – en arrogant polis med talets gåva. De två männen kommer inte alls överens men när de upptäcker att de utnyttjas försöker de lösa fallet tillsammans.

Trailer för Rush hour

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 22:55

Beck

BECKSvenskt kriminaldrama från 2006. En kvinna misshandlas brutalt men lyckas fly med sina barn. Senare hittar några sotare liket av en död man i huset kvinnan flytt ifrån. När polisen hittar blod från kvinnan på brottsplatsen tar Martin Beck och hans kollegor upp jakten på den försvunna kvinnan och hennes barn. De får vet att kvinnan håller sig gömd men hon litar inte på polisen och vägrar att ge sig till känna. Samtidigt får Gunvald reda på en mörk hemlighet om sin familj, vilket påverkar hans arbete.

Trailer för Beck

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:45