Kvällens filmer: Safe Harbor, 17 again, Spider-Man 2, Död…

Safe Harbor, 17 again, Spider-Man 2, Dödscellen

Safe Harbor

21:00 – 23:00

Doug och Robbie Smith är ett lyckligt gift par som ska gå i pension och tänker segla runt världen. Men en god vän som är domare ber dem ta hand om två tonårskillar som har hamnat snett i tillvaron. Doug och Robbie tvekar men går ändå med på det.

17 again

20:30 – 22:00

17 AgainAmerikansk komedi från 2009. När Mike var 17 var hans liv fantastiskt men nu när han blivit 37 har inget blivit som han tänkt sig. Han har haft samma jobb i 18 år är frånskild och har knappt någon kontakt med sina barn. När han blir av med jobbet återvänder han till den plats där han var som lyckligast, sin skola. När en vaktmästare frågar honom om han önskar att han var 17 igen säger Mike ja. När han vaknar några dagar senare upptäcker han att han är 17 år igen och han bestämmer sig för att ta chansen att få det liv han önskar. Barntillåten.

Spider-Man 2

21:00 – 23:40

Peter Parker, ynglingen som utvecklade övernaturlig styrka och en spindellik förmåga att hålla sig fast på vilken yta som helst efter att ha blivit biten av en genetiskt manipulerad spindel, är tillbaka. Peter använder fortfarande sina krafter till att bekämpa brott och hans liv som collegestuderande har inte varit lätt. Hans tillvaro kompliceras dock ytterligare när han får en ny fiende i form av en galen professor med lemmar som en bläckfisk.

Dödscellen

21:00 – 23:10

Ku Klux Klan-medlemmen Sam Cayhall har suttit i dödscell i över 20 år, dömd för mord på två judiska pojkar. När endast fyra veckor återstår till avrättningen tar den unge oerfarne advokaten Adam Hall på sig uppgiften att få Sam benådad. Och för Adam är uppgiften större än att rädda en dödsdömd fånge – Sam är nämligen hans farfar. Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *