Kvällens filmer: Sagan om konungens återkomst, 1917, Girls trip, Bodyguard,…

Sagan om konungens återkomst

Idag söndag den 24 juli sänds följande filmer på TV: Sagan om konungens återkomst, 1917, Girls trip, Bodyguard, Changeling, Härmed förklarar jag er Chuck och Larry, Future World, Cocktail, Love on the menu

Sagan om konungens återkomst

Sagan om konungens återkomstAmerikanskt actionäventyr från 2003. Gondor har invaderats av orcer från Mordor, och Gandalf rider till Minas Tirath för att hjälpa människorna i det stundande kriget. Aragorn tvingas inse sin verkliga identitet och agera kung åt människorna, samt resa med Gimli och Legolas för att samla de dödas armé för att kunna vinna slaget mot ondskan. Under tiden spirar paranoian och misstänksamheten mellan Frodo, Sam och Gollum på deras farliga resa mot Mount Dooms mörker – den enda plats där ringen en gång för alla kan förstöras.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Sagan om konungens återkomst

1917

1917Brittiskt drama från 2019. De två unga brittiska soldaterna, Scofield och Blake, kastas in i ett till synes omöjligt uppdrag. I en kamp mot klockan måste de korsa fientligt territorium för att förhindra en förödande attack.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om 1917

Girls trip

Girls tripAmerikansk komedi från 2017. Fyra vänner, som vuxit ifrån varandra, återförenas för att resa till New Orleans. Medan de njuter av dans, sprit och vilda upptåg blir deras vänskap som ny igen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:40. Läs mer om Girls trip

Bodyguard

BodyguardAmerikansk actionthriller från 1992. Frank Farmer avgick som presidentens livvakt pga ett snedsteg. Han tar sig an ett frilansuppdrag för en mordhotad sångerska. Farmer och sångerskan Marron inleder ett förhållande som han sedan bryter med hänvisning till sitt jobb. Hotet mot Marron visar sig vara ofarligt. Trots alla faror som Farmer utsätter sig själv för räddar han Marron.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om Bodyguard

Changeling

ChangelingAmerikansk thriller från 2008. Christine Collins är en ensamstående mamma, vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare meddelar polisen att han återfunnits och är på väg hem. Men den lille pojke som återvänder är inte Walter. Nu börjar Christines maktlösa kamp för att ta reda på vad som egentligen hänt.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Changeling

Härmed förklarar jag er Chuck och Larry

Härmed förklarar jag er Chuck och LarryAmerikansk komedi från 2007. Chuck och Larry är brandmän och bästa vänner. Chuck är singel, medan änklingen Larry lever för sina två barn. För att Larrys barn ska få bli förmånstagare till hans livsförsäkring, måste han nu be sin bästa vän om en stor tjänst. Han vill att Larry ska låtsas vara hans homosexuella livspartner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:05. Läs mer om Härmed förklarar jag er Chuck och Larry

Future World

Future WorldAmerikansk science fiction från 2018. En ung prins ger sig ut på en farlig färd i den postapokalyptiska ödemarken för att finna medicinen som kan rädda hans mammas liv. På vägen tar han följe med roboten Ash och tar upp kampen mot ödemarkens mäktiga drogherrar och krigare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Future World

Cocktail

CocktailAmerikanskt romantiskt drama från 1988. Brian Flanagan drömmer om framgång som börsmäklare. Men snart inser Brian att det ligger mer pengar i att servera drinkar än i aktier. Brian dras in i en värld av sex och lättförtjänta pengar. Karusellen snurrar allt snabbare och utan att kunna hejda det går han mot katastrofen. När han möter och förälskar sig i servitrisen Jordan Mooney tvingas han välja mellan kärlek och pengar, ett val som kommer att bli svårare och mer dramatiskt än vad Brian någonsin föreställt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Cocktail

Love on the menu

Love on the menuAmerikanskt romantiskt drama från 2019. Kocken Hank har problem efter att hans restaurang blivit av med stjärnor i betyg. Han behöver pengar till banklånet och får en livlina när han träffar Maggie som är VD för ett företag som gör fryst färdigmat. Hon vill att han ska skapa recept till en ny linje produkter, men kan de här två olika personligheterna samarbeta?

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om Love on the menu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *