Kvällens filmer: Sagan om ringen – Härskarringen, Rampage: Big meets bigger,…

Sagan om ringen - Härskarringen

Idag onsdag den 13 april sänds följande filmer på TV: Sagan om ringen – Härskarringen, Rampage: Big meets bigger, Batman

Sagan om ringen – Härskarringen

Sagan om ringen - HärskarringenAmerikanskt äventyr från 2001. Historien om den unge hoben Frodo som ärver en tillsynes oskyldig ring av sin kusin, Bilbo. Frodo upptäcker att ringens ursprunglige skapare, den onde trollkarlen Sauron, desperat letar efter ringen. För det är en ring med mycket onda krafter som kan göra det möjligt för Sauron att förslava innevånarna i landet som kallas Midgård. Det finns bara en utväg – att förstöra ringen i Domedagsklyftan. Ett litet utvalt sällskap med hoben Frodo i spetsen ger sig iväg på det ödesdigra uppdraget, en vandring fylld av äventyr och fasor&.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sagan om ringen – Härskarringen

Rampage: Big meets bigger

Rampage: Big meets biggerAmerikanskt actionäventyr från 2018. Primatologen Davis Okoye har tagit hand om den smarta gorillan George sedan barnsben. När ett vetenskapligt experiment går snett och förvandlar George och andra djur till farliga supervarelser måste Davis hitta ett botemedel för att förhindra en global katastrof, men också för att rädda sin gamle vän.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Rampage: Big meets bigger

Batman

BatmanAmerikansk action från 1989. Batman fick som ung pojke se sina föräldrar skjutas ihjäl och växte upp till att bli en maskerad välgörare som gör Gotham Citys gator säkrare. Fotografen Vicki Vale förälskar sig i Batman, men hans värsta fiende Jokern vill ha henne för sin egen del och striden mellan dem är snart ett faktum.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Batman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *