Kvällens filmer: San Andreas, The heat, Kong: Skull Island, Mission:…

San Andreas

Idag fredag den 26 november sänds följande filmer på TV: San Andreas, The heat, Kong: Skull Island, Mission: Impossible – fallout, Future World

San Andreas

San AndreasAmerikanskt actiondrama från 2015. En enorm jordbävning skakar Kalifornien. Storstäderna drabbas hårt av katastrofen och människor flyr för sina liv. Helikopterpiloten Ray Gaines försöker desperat komma i kontakt med sin dotter och tillsammans med sin exfru ger han sig ut på ett livsfarligt räddningsuppdrag.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om San Andreas

The heat

The heatAmerikansk actionkomedi från 2013. FBI-agenten Sarah Ashburn är en regelryttare och hatad av sina kollegor. I hopp om en befordran reser hon till Boston för att sätta dit en knarkkung. I Boston paras hon ihop med den oberäkneliga Bostonpolisen Shannon Mullins, som är hennes raka motsats.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:15. Läs mer om The heat

Kong: Skull Island

Kong: Skull IslandAmerikanskt actionäventyr från 2017. Året är 1973 när en brokig grupp äventyrare och forskare beger sig till en outforskad ö i Stilla havet. De lägger till på Skull Island och börjar sitt arbete, men det visar sig snart att ön inte är obebodd.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Kong: Skull Island

Mission: Impossible – fallout

Mission: Impossible - falloutAmerikansk actionthriller från 2018. Det har gått två år sedan Ethan Hunt och hans team sprängde Solomon Lanes brottssyndikat. Men nu har det återuppstått som Apostlarna och är ute efter plutonium åt en klient, den mystiske John Lark. På uppdraget tvingas Ethan Hunt och hans team samarbeta med CIA-agenten Walker.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Mission: Impossible – fallout

Future World

Future WorldAmerikansk science fiction från 2018. En ung prins ger sig ut på en farlig färd i den postapokalyptiska ödemarken för att finna medicinen som kan rädda hans mammas liv. På vägen tar han följe med roboten Ash och tar upp kampen mot ödemarkens mäktiga drogherrar och krigare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Future World

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *