Kvällens filmer: Scary movie 4, Pojken i randig pyjamas, …

Idag fredag visas följande filmer på TV: Scary movie 4, Pojken i randig pyjamas, Leva och låta dö, Sex and the city, Dudley Do Right, Star trek 2 – Khans vrede, Stand by me

Scary movie 4

Amerikansk skräck-komedi från 2006. Cindy Campbell satsar på karriär inom hemhälsovård och finner arbete hos en gammal dam i ett ännu äldre hus som är hemsökt av ett spöke. Hon kämpar med att upptäcka livräddande svar genom att försöka tyda olycksbådande meddelanden från andra sidan, söka efter kärlek på övernaturliga ställen och rädda världen från massförintelse.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 23:30

Pojken i randig pyjamas

Brittisk-amerikanskt krigsdrama från 2008. Unge Bruno lever ett välbeställt liv tillsammans med sin mor, syster och fadern under förkrigstidens Tyskland. När kriget bryter ut tvingas familjen att flytta till landet där hans far blir befälhavare över ett koncentrationsläger. På plats lär Bruno känna Shmuel, en jämngammal pojke klädd i en märklig randig pyjamas, som bor i ett inhängt område. Bruno blir snart förbjuden att bli vän med honom då han är jude och får veta att det inhägnade området i själva verket är ett koncentrationsläger för judar som ska avrättas.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 23:55 – 01:40

Leva och låta dö

Brittisk action från 1973. När tre brittiska agenter dödas får James Bond i uppdrag att undersöka saken. Spåren leder till Kananga, premiärminister på ön San Monique. Bond beger sig till Harlem där han blir tillfångatagen av gangstern mr Big och han förs till en källarlokal. Han lyckas fly och tar hjälp av Felix Leiter i sin jakt på Kananga och mr Big. 2011.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:30

Sex and the city

Amerikansk komedi från 2008. Carrie har levt ett hektiskt singelliv i New York men nu ska hon gifta sig. Det som till en början var tänkt som ett litet bröllop växer till enorma proportioner, vilket leder till att brudgummen får kalla fötter. Carrie är förkrossad och till hennes undsättning kommer väninnorna Charlotte, Miranda och Samantha.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:50

Dudley Do Right

Amerikansk komedi från 1999. Om en plikttrogen, men klantig, ung beriden polis och hans vansinnigt roliga upplevelser medan han kämpar för att överlista den onde Snidely Whiplash.

Filmen visas på TV3 klockan 23:50 – 01:25

Star trek 2 – Khans vrede

Amerikansk science fiction från 1982. U.S.S. Enterprise är ute på träningsuppdrag och amiral Kirk tycks ha förlikat sig med tanken på att detta mycket väl kan vara hans sista uppdrag. Men Khan är tillbaka. Med hjälp av en liga genetiska övermänniskor på landsflykt har Khan anfallit rymdstationen Regula One. Nu smider han planer på att gillra en dödlig fälla för sin gamle fiende Kirk och därmed hotas hela universum av undergång.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Stand by me

Amerikanskt draama från 1986. I en liten stad i Oregon möter vi en grupp vänner som drar ut på äventyr för att hitta liket efter en försvunnen tonåring. När de stöter ihop med stadens ligister, som också vill hitta liket, upptäcker grabbarna en styrka som de inte visste att de hade. De fyra vännerna är den känslige Gordie, den tuffe Chris, den orädde Teddy och fegisen Vern.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 22:50