Kvällens filmer: Sex and the city, Green zone, Changeling

Sex and the city

Idag måndag den 25 april sänds följande filmer på TV: Sex and the city, Green zone, Changeling

Sex and the city

Sex and the cityAmerikansk komedi från 2008. Carrie har levt ett hektiskt singelliv i New York men nu ska hon gifta sig. Det som till en början var tänkt som ett litet bröllop växer till enorma proportioner, vilket leder till att brudgummen får kalla fötter. Carrie är förkrossad och till hennes undsättning kommer väninnorna Charlotte, Miranda och Samantha. Skådespelare: Kim Cattrall, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00

Green zone

Green zoneFransk-amerikansk-brittisk action från 2010. Efter den amerikanske invasionen av Irak 2003 får officeren Roy Miller och hans män i uppdrag att hitta de massförstörelsevapen som Saddam sägs ha. CIA agenten Marty berättar för Miller att det inte existerar några vapen, och att de bara är ett svepskäl för USA att ta kontroll över landet. Även reportern Lawrie Dayne är misstänksam, enligt hennes källor ska vapnen finnas. Miller börjar jakten på sanningen, och frågan är vem han kan lita på. Skådespelare: Greg Kinnear, Yigal Naor, Jason Isaacs, Matt Damon.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Changeling

ChangelingAmerikansk thriller från 2008. I Los Angeles 1928 försvinner en nioårig pojke spårlöst. Fem månader senare återfinnas han men då han överlämnas till sin mamma upptäcker hon att det inte alls är hennes son. Det blir inledningen på en mardröm utan ände där modern desperat försöker få reda på sanningen om vad som hänt hennes barn. Skådespelare: John Malkovich, Jeffrey Donovan, Angelina Jolie.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *