Kvällens filmer: Shazam!, Incredible Hulk, Armageddon, Anna, Superman…

Shazam!

Idag lördag den 3 september sänds följande filmer på TV: Shazam!, Incredible Hulk, Armageddon, Anna, Superman returns, På smällen, En värsting till syster, Fast & furious 6, Drömkåken, Ur spår, Hallonbåtsflyktingen

Shazam!

Shazam!Amerikansk actionkomedi från 2019. Alla har en superhjälte inom sig, ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom ett magiskt ord förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy till den vuxne superhjälten Shazam. Med sina nya krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem – men snart får han en riktig superskurk att tampas med.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:20. Läs mer om Shazam!

Incredible Hulk

Incredible HulkAmerikansk action från 2008. Bruce Banner (Edward Norton) lever i det fördolda i jakt på ett botemedel mot den förbannelse som drabbat honom. Han har länge lyckats hålla sin aggressiva sida i schack. Men nu ställs inför ett mardrömslikt monster som skapats på samma sätt som den varelse han har inom sig. Nu måste Banner fatta ett livsavgörande beslut om sitt öde: att leva ett stillsamt liv som forskaren Bruce Banner eller som varelsen Hulken. Manus: Zak Penn,.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Incredible Hulk

Armageddon

ArmageddonAmerikansk science fiction från 1998. En enorm asteroid är på kollisionskurs med jorden. För att den ska kunna sprängas i bitar måste en atombomb placeras i dess mitt. Oljeborraren Harry Stamper blir ombedd att leda räddningsarbetet. Han antar utmaningen på ett villkor – att han får använda sina egna män. Om de lyckas kommer de att bli hjältar i hela världen men misslyckas de kommer det inte att finnas någon jord att återvända till.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Armageddon

Anna

AnnaFransk action från 2019. Under ytan bakom Annas slående skönhet döljer sig en hemlighet som kommer att släppa loss hennes outsläckliga styrka. Samt göra henne till en av världens mest fruktade statsavlönade lönnmördare.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Anna

Superman returns

Superman returnsAmerikansk action från 2006. När Stålmannen återkommer till Metropolis efter fem års frånvaro står hans fiende Lex Luthor beredd med en djävulsk plan. Planen hotar inte bara Stålmannen utan hela mänskligheten. Den försynte Clark Kent fövandlas till Stålmannen när världen skriker efter hans hjälp.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:10. Läs mer om Superman returns

På smällen

På smällenAmerikansk komedi från 2007. Alison är en nöjesjournalist med karriären framför sig. Efter en kväll på krogen som slutar i slarvern Bens säng, tvingas hon dock tänka om. Den högst tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför valet att ensam ta hela ansvaret, eller att lära känna den blivande fadern, bestämmer Alison sig för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om På smällen

En värsting till syster

En värsting till systerAmerikansk komedi från 1992. Artisten Deloris råkar bli vittne till ett mord. En gangster ger order om att hon måste röjas ur vägen och polisen gömmer henne i ett kloster.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om En värsting till syster

Fast & furious 6

Fast & furious 6Amerikansk action från 2013. Dom och Brians senaste äventyr i Rio gav gänget 100 miljoner dollar att dela på och nu är de spridda över världen. Men utan hem känns livet ofullständigt. Samtidigt har Hobbs spionerat på en organisation av dödligt skickliga förare, verksamma i tolv länder. Och hjärnan bakom operationen har en skoningslös sidekick som visar sig vara Doms stora kärlek Letty som han trott var död. Enda sättet att stoppa dem är att slå dem på gatunivå, så Hobbs ber Dom att samla ihop gänget i London. Betalning? Benådning från staten så att de alla kan komma hem och vara med sina familjer igen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Fast & furious 6

Drömkåken

DrömkåkenSvensk komedi från 1993. Göran är trött på att bo i en trång lägenhet och drömmer om ett lite friare liv. Således bestämmer han sig för att överraska sin familj med att köpa villa. Görans fru Tina blir helt salig och älskar huset från första stund trots att det är minst sagt ruckligt. Under renoveringen visar det sig dock att den gamla träkåken gömmer en livsfarlig hemlighet .

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Drömkåken

Ur spår

Ur spårDaniel är VD och tränar som en elitidrottsman medan Lisa är på botten. Arbetslös och frånskild med en dotter som hellre vill bo hos sin pappa. Lisa råkar en dag påstå för sin dotter att hon ska åka Vasaloppet och tillsammans måste det omaka syskonparet införliva löftet. Ur Spår är en varm komedi om ett syskonpar som har helt olika utmaningar i livet, men som har en sak gemensamt, de ska ta sig an Vasaloppet.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 20:00. Läs mer om Ur spår

Hallonbåtsflyktingen

HallonbåtsflyktingenFinsk-svensk komedi från 2014. Mikko Virtanen hatar allt som är finskt och skulle helst av allt vilja leva svenssonliv i Sverige. På Finlandsfärjan stöter han på den svenske psykologen Mikael, som har tröttnat på den svenska ”jävla lagomheten”. På däck träffar de en livsavgörande överenskommelse: Mikko får överta Mikaels identitet och äntligen bli helyllesvensk. Nu ska han bara lära känna sin nya svenska familj.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Hallonbåtsflyktingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *