Kvällens filmer: Shazam!, Knight and day, The Bourne legacy, Shot caller,…

Shazam!

Idag fredag den 11 mars sänds följande filmer på TV: Shazam!, Knight and day, The Bourne legacy, Shot caller, Jason Bourne, Aurora Teagarden mysteries: A bone to pick, Quick, Knackningar

Shazam!

Shazam!Amerikansk actionkomedi från 2019. Alla har en superhjälte inom sig, ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom ett magiskt ord förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy till den vuxne superhjälten Shazam. Med sina nya krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem – men snart får han en riktig superskurk att tampas med.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Shazam!

Knight and day

Knight and dayAmerikansk action från 2010. June möter Roy på en flygplats och det visar sig att de ska med samma plan. June blir genast förälskad och tror att hon mött mannen i sitt liv. Men allt tar en abrupt vändning när det visar sig att Roy är en spion på flykt. Nu dras June in i en härva utan dess like och hon måste bestämma sig för om hon kan lita på Roy.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Knight and day

The Bourne legacy

The Bourne legacyAmerikansk thriller från 2012. En konspiration inom underrättelsetjänsten håller på att avslöjas och regeringen skyr inga medel i sina försök att röja undan alla tänkbara spår. De är till och med beredda att mörda de agenter som varit inblandade. Den genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur det hela.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The Bourne legacy

Shot caller

Shot callerAmerikansk thriller från 2017. En lyckligt gift tjänsteman begår av misstag ett brott. När han blir dömd till livstids fängelse måste han anpassa sig till sitt nya liv. Samtidigt försöker han göra det som är bäst för sin familj på utsidan. De beslut han fattar i fängelset kommer att få allvarliga konsekvenser, både för honom själv och sin familj, om han fattar fel beslut.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Shot caller

Jason Bourne

Jason BourneAmerikansk-brittisk thriller från 2016. Den före detta CIA-agenten Nicky Parson har tidigare hjälpt Bourne, men gått under jorden. Hon arbetar nu som visselblåsare och är på väg att avslöja CIA:s topphemliga uppdrag. Nicky lyckas hacka CIA och laddar ner allt om deras uppdrag, inklusive Treadstone-uppdraget som Bourne var en del av. CIA-agenten Heather Lee upptäcker intrånget och uppmärksammar hjärnan bakom planen, Robert Dewey, om det.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:45. Läs mer om Jason Bourne

Aurora Teagarden mysteries: A bone to pick

Aurora Teagarden mysteries: A bone to pickKanadensisk thriller från 2015. Aurora Teagarden är känd som mästerdetektiv i sin stad. När hennes vän oväntat dör hemsöks grannskapet av ett oroväckande mordmysterium.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:15. Läs mer om Aurora Teagarden mysteries: A bone to pick

Quick

QuickSvensk thriller från 2019. Historien om ett rättssystem i förfall, om två journalister som ger allt i sökandet efter sanningen, och om en lögnare som slutar ljuga.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Quick

Knackningar

KnackningarNär Molly flyttar in en ny lägenhet börjar hon höra knackningar från våningen ovanför. Sakta blir hon övertygad om att någon i huset är instängd mot sin vilja. Molly konfronterar sina grannar men ingen verkar höra det hon hör. I sin jakt på sanningen inser hon snart att ingen tror på henne, och börjar själv tvivla på vad hon hört.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Knackningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *