Kvällens filmer: Shazam!, Mamma Mia!, Rambo: First blood 2, Ett päron till…

Shazam!

Idag lördag den 22 januari sänds följande filmer på TV: Shazam!, Mamma Mia!, Rambo: First blood 2, Ett päron till farsa: Nästa generation, Daddy’s home, Fighting with my family, Da Vinci-koden, Brudens bäste man, Music and lyrics, Om en pojke, Deltagänget, Judy

Shazam!

Shazam!Amerikansk actionkomedi från 2019. Alla har en superhjälte inom sig, ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom ett magiskt ord förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy till den vuxne superhjälten Shazam. Med sina nya krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem – men snart får han en riktig superskurk att tampas med.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:10. Läs mer om Shazam!

Mamma Mia!

Mamma Mia!Brittisk-amerikansk musikal från 2008. Till en bakgrund av klassiska Abba-sånger möter vi tjugoåriga Sophie och hennes mamma Donna, som bor på en liten grekisk ö. Sophie är mitt uppe i sina bröllopsförberedelser när hon upptäcker att en av tre olika män kan vara hennes okända far. För att ta reda på vem som är hennes far så bjuder hon alla tre männen till sin grekiska barndomsö där bröllopet kommer att äga rum. Detta utan hennes mamma Donnas vetskap.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Mamma Mia!

Rambo: First blood 2

Rambo: First blood 2Amerikansk action från 1985. John Rambo släpps fri från fängelset och sänds på ett hemligt uppdrag för att befria krigsfångar som fortfarande hålls i Vietnam.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Rambo: First blood 2

Ett päron till farsa: Nästa generation

Ett päron till farsa: Nästa generationAmerikansk komedi från 2015. Rusty Griswold är en pappa som vill bättra på gemenskapen i familjen genom ge sig iväg med familjen på en semester till nöjesfältet Walley World. Men allt går inte som Rusty tänkt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:55. Läs mer om Ett päron till farsa: Nästa generation

Daddy’s home

Daddy's homeAmerikansk komedi från 2015. Den trygge styvpappan Brad Whitaker gör allt för sina styvbarn. Men när deras biologiske far, hårdingen Dusty, dyker upp vänds allt upp och ner och snart startar en galen fight om vem som är den bästa pappan.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Daddy’s home

Fighting with my family

Fighting with my familyBrittisk-amerikansk komedi från 2019. Historien om WWE stjärnan Paige, som växer upp i en sammansvetsad brittisk familj som brinner för wresling. En dag får Paige och hennes bror Zak en möjlighet att ansöka till WWE. Men när det bara är Paige som går vidare och får en plats i det stenhårda träningsprogrammet måste hon lämna sin familj och ta sig igenom denna nya utmaning helt själv. Det är början på en resa som tvingar henne att jobba hårdare än någonsin, slåss för sin familj och bevisa för världen att det som gör henne annorlunda är det som kommer göra henne till stjärna.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Fighting with my family

Da Vinci-koden

Da Vinci-kodenAmerikansk thriller från 2006. En tyst och stillsam kväll på museet Louvren i Paris sker ett mord. Detta mord är början på avslöjandet av en illavarslande intrig innehållande hemligheter, som blivit beskyddade av ett sällskap sen Kristi dagar. Offrets barnbarn, kryptografen Sophie Neveu och den kände symbologen Robert Langdon börjar försöka reda ut ledtrådarna vilka leder till Leonardo da Vincis verk. För att komplicera ytterligare blir Langdon och Neveu misstänkta för mordet. Med bara några stegs försprång från polisen leder mysterierna Neveu och Langdon på en farlig resa genom Frankrike, England och genom historien själv.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Da Vinci-koden

Brudens bäste man

Brudens bäste manAmerikansk-brittisk romantisk komedi från 2008. Tom och Hannah har varit platoniska vänner i över tio år. Han gillar att dejta många kvinnor, medan Hannah vill träffa den rätte och gifta sig. Just när Tom börjar längta efter ett förhållande tillkännager Hannah att hon är förlovad. När hon ber Tom att bli hennes ”brudtärna” går han motvilligt med på det då han hoppas kunna stoppa bröllopet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Brudens bäste man

Music and lyrics

Music and lyricsAmerikansk romantisk komedi från 2007. Alex Fletcher är en före detta popstjärna som får chansen att komma tillbaka i rampljuset när en popdiva ber honom skriva en duett. Det enda problemet är att Alex aldrig har kunnat skriva låttexter. Som tur är träffar han Sophie som visar sig vara mycket begåvad när det gäller att skriva texter.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:50. Läs mer om Music and lyrics

Om en pojke

Om en pojkeBrittisk-amerikansk-fransk dramakomedi från 2002. Will lever ett tillbakalutat ungkarlsliv. Han är ekonomiskt oberoende och tillbringar sina dagar med att shoppa, se på tv och lyssna på musik. Hans avslappnade vardag vänds upp och ner när han lär känna den tolv år gamla Marcus, en pojke med ett minst sagt annorlunda hemmaliv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Om en pojke

Deltagänget

DeltagängetAmerikansk komedi från 1978. På Faber College finns två studentföreningar som är varandras raka motsatser. Delta är vilda och ställer till med galna upptåg så fort de får chansen, medan Omega är rena svärmorsdrömmen med sina präktiga medlemmar. En dag inträffar det oundvikliga, de två gängen måste göra upp.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Deltagänget

Judy

JudyÅret är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Judy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *