Kvällens filmer: Shazam!, Ocean’s 8, Quantum of solace, The Bourne supremacy,…

Shazam!

Idag lördag den 20 maj sänds följande filmer på TV: Shazam!, Ocean’s 8, Quantum of solace, The Bourne supremacy, En galen natt, First man, The outpost, Destination wedding, Medan du sov, Runner runner, Laxfiske i Jemen, Woman at war

Shazam!

Shazam!Amerikansk actionkomedi från 2019. Alla har en superhjälte inom sig, ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom ett magiskt ord förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy till den vuxne superhjälten Shazam. Med sina nya krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem – men snart får han en riktig superskurk att tampas med.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:15. Läs mer om Shazam!

Ocean’s 8

Ocean's 8Amerikansk actionkomedi från 2018. Debbie Ocean är syster till Danny och har samma talanger. Debbie ska samla ihop ett brokigt gäng kumpaner för en vågad stöt under den glamorösa Met-galan i New York.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Ocean’s 8

Quantum of solace

Quantum of solaceBrittisk action från 2008. En organisation, ledd av Dominic Greene, försöker ta kontrollen över världens viktigaste naturkällor. James Bond får i uppdrag att stoppa Greene. Samtidigt är Bond besatt av att hämnas Vesper, en kvinna han älskat men som svikit honom.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Quantum of solace

The Bourne supremacy

The Bourne supremacyAmerikansk thriller från 2004. Jason Bourne och Marie har levt ett anonymt liv, på ständig flykt från Jasons förflutna. De känner sig dock säkra i den lugna indiska kuststaden Goa, men en dag dyker en man upp som Jason känner igen som en före detta agent. Trött på att ständigt vara på flykt bestämmer sig Jason för att konfrontera sina fiender.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne supremacy

En galen natt

En galen nattAmerikansk komedi från 2010. Phil och Claire Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på träff varje torsdag. Men en helt vanlig torsdag vänds deras tillvaro upp och ner, då de misstas för gangsters och måste fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om En galen natt

First man

First manAmerikanskt drama från 2018. Den 20 juli 1969 är ett datum som för evigt står inskrivet i historieböckerna: Neil Armstrong sätter sin fot på månen. Vi får här följa med under de år av utmaningar innan han tog det stora klivet.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 21:55. Läs mer om First man

The outpost

The outpostAmerikansk action från 2020. Historien om slaget vid Kamdesh i Afghanistan, där 54 amerikanska soldater omringades av 400 talibanska rebeller. Basen byggdes ursprungligen för att engagera lokalbefolkningen i samhällsprojekt, men var belägen längst ner i en brant dal och var under konstant hot att attackeras. När beslut äntligen togs om att stänga basen fick den talibanska gruppen reda på det och attackerade med full kraft. Baserad på bästsäljande roman av CNN:s korrespondent Jake Tapper.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The outpost

Destination wedding

Destination weddingAmerikansk romantisk komedi från 2018. Om Frank och Lindsay som möts på väg till ett bröllop och snart upptäcker att de har mycket gemensamt. De hatar bruden, brudgummen, bröllopet, sig själva och speciellt varandra. Allt eftersom helgens händelser fortsätter att föra dem samman inser Frank och Lindsay att om man slänger käft med någon tillräckligt länge så kan vad som helst hända.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Destination wedding

Medan du sov

Medan du sovAmerikansk komedi från 1995. Lucy jobbar som spärrvakt vid en tunnelbanestation och hennes liv är allt annat än spännande. Hennes enda glädjestund på dagen är när en främling, hon är kär i på avstånd, köper biljett av henne. En dag ser Lucy hur hennes förälskelse blir rånad och ner knuffad på spåret och hon hoppar ner och räddar honom. Lucy följer med ambulansen till sjukhuset och en sjuksköterska missuppfattar situationen och tror att hon är hans fästmö. Det leder Lucy in i en härva av lögner.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:45. Läs mer om Medan du sov

Runner runner

Runner runnerAmerikanskt kriminaldrama från 2013. Richie är student på anrika Princeton University, och har ett stort intresse av casinospel på nätet. En dag förlorar han en stor summa pengar, men misstänker att han blivit blåst, och försöker gå till botten med vem som lurat honom. Spåren leder till Costa Rica och den karismatiske entreprenören Ivan Block.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:55. Läs mer om Runner runner

Laxfiske i Jemen

Laxfiske i JemenBrittisk dramakomedi från 2011. Fiskeexperten Alfred Jones mottar en förfrågan från en rik shejk om att införa laxfiske i Jemen. Statsministerns representant råkar höra om historien och engagerar sig i vad hon ser som ett goodwill-projekt. Trots Alfreds reservationer övertalar hon honom att åka till Jemen, vilket blir början på ett fantastiskt äventyr som förändrar hans liv.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:20. Läs mer om Laxfiske i Jemen

Woman at war

Woman at warIsländsk action från 2018. Halla har börjat få misstänksamma blickar. Kan denna ensamstående, till synes harmlösa körledare verkligen vara den omtalade kvinnliga ekoterrorist som genomfört en rad attentat mot Islands ekonomi och infrastruktur?

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 23:00. Läs mer om Woman at war

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *