Kvällens filmer: Shazam!, Sherlock Holmes: A game of shadows, Men in black,…

Shazam!

Idag fredag den 2 september sänds följande filmer på TV: Shazam!, Sherlock Holmes: A game of shadows, Men in black, Skyscraper, Fast & furious 5, Wonderstruck

Shazam!

Shazam!Amerikansk actionkomedi från 2019. Alla har en superhjälte inom sig, ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom ett magiskt ord förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy till den vuxne superhjälten Shazam. Med sina nya krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem – men snart får han en riktig superskurk att tampas med.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Shazam!

Sherlock Holmes: A game of shadows

Sherlock Holmes: A game of shadowsAmerikanskt actionäventyr från 2011. Sherlock Holmes undersöker en terroristattack i London, och alla spår pekar mot Moriarty. Under tiden förbereder sig Watson för sitt bröllop med Mary. På väg till sin smekmånad blir tåget de reser med attackerat, och än en gång verkar Moriarty vara den ansvarige. Watson och Holmes har inget annat val än att ta upp jakten.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sherlock Holmes: A game of shadows

Men in black

Men in blackAmerikansk actionkomedi från 1997. Jay och Kay är specialagenter på FBI. Deras uppdrag är att övervaka det dryga tusentalet utomjordingar som lever i USA. Men när en intergalaktisk terrorist kommer till jorden för mörda två intergalaktiska ambassadörer, blir det upp till Jay och Kay att rädda jorden från förödelse.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:00. Läs mer om Men in black

Skyscraper

SkyscraperAmerikansk action från 2018. En säkerhetsexpert måste ta sig in en brinnande skyskrapa, 225 våningar upp, för att rädda sin familj som är tillfångatagna av ett gäng kriminella.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Skyscraper

Fast & furious 5

Fast & furious 5Amerikansk action från 2011. Rymlingen Dom Toretto och den före detta polisen Brian O’Conner jagas av en amerikansk anfallsstyrka och en armé av korrupta poliser. För att återfå sin frihet måste de lyckas med en sista stöt, en vansinnig kupp värd 100 miljoner dollar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Fast & furious 5

Wonderstruck

WonderstruckAmerikanskt drama från 2017. Om tolvåringarna Rose och Ben som lever i olika årtionden men som har det gemensamt att de båda längtar bort. Den döva Rose bor med sin buttre pappa i 1920-talets New York och hon hittar tröst i stumfilmer med stjärnan Lillian Mayhew. Ben lever i 1970-talets Minnesota med sin mamma Elaine, men han saknar sin pappa som han aldrig träffat. På jakt efter gemenskap söker sig Rose och Ben till samma plats, det naturhistoriska muséet i New York.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Wonderstruck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *