Kvällens filmer: Sherlock Holmes: The Last Vampyre, Love …

Idag söndag visas följande filmer på TV: Sherlock Holmes: The Last Vampyre, Love Actually, The Clearing, Still Life: A Three Pines Mystery

Sherlock Holmes: The Last Vampyre

I detta program: Sherlock Holmes får i uppdrag att utreda flera mystiska mord som begåtts i en liten by. Byborna tror att morden har att göra med en familj som tidigare bott där och visat sig vara vampyrer.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 02:05 – 04:00

Love Actually

Love ActuallyFilmen följer åtta mycket olika par och deras kärleksliv i en rad löst sammankopplade historier som äger rum parallellt i den kaosartade månader innan jul i London.

Trailer för Love Actually

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:50

The Clearing

Wayne Hayes (Robert Redford) är en framgångsrik affärsman som säljer sin affärsverksamhet. En missnöjd före detta anställd, Arnold Mack (Willem Dafoe), kidnappar Wayne och kräver en lösensumma på 9 ½ miljoner. Medan Wayne är i fångenskap inser han vad som är viktigt i livet – och det är inte de långa arbetstimmarna. FBI försöker hjälpa honom, men kidnapparen håller sig undan. Under tiden måste hans fru Eileen (Helen Mirren) bearbeta förlusten, och barnen upptäcker vad deras far betydde för dem

Filmen visas på TV3 klockan 23:50 – 01:45

Still Life: A Three Pines Mystery

Det är tacksägelsedagen i byn Three Pines, en liten tillflyktsort från resten av världen. Här rullar människors liv vanligtvis på i lugn och ro. Men plötsligt hittas en omtycket pensionerad lärare, Jane Neal, mördad i skogen. Byborna tror först att det handlar om en vanlig jaktolycka – men kommissarie Armand Gamache anar ugglor i mossen och är fast besluten att avslöja vad som ligger bakom mordet. Men varför skulle någon i den idylliska byn skjuta en pil genom hjärtat på en gammal dam? Rollen som Garmache spelas av Nathaniel Parker som vi tidigare har sett i rollen som kommissarie Lynley.

Filmen visas på TV8 klockan 20:00 – 22:00