Kvällens filmer: Sherlock Holmes: The Sign of Four, Preci…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Sherlock Holmes: The Sign of Four, Precious, Mirror mirror, Pirates of the Caribbean: Död mans kista, Apornas planet: (r)Evolution

Sherlock Holmes: The Sign of Four

I detta program: The Sign of Four. Sherlock Holmes tar sig an ett fall med en mordgåta där pärlor och en skatt spelar en central roll.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 00:30 – 02:40

Precious

PreciousAmerikanskt drama från 2009. Precious Jones är 16 år, analfabet, gravt överviktig och gravid med sitt andra barn med sin far. Dagligen tvingas hon utstå såväl psykisk som fysik misshandel av sin mamma och för myndigheterna är hon bara en i raden av Harlems alla förlorade själar. Skådespelare: Mo’Nique, Mariah Carey, Gabourey Sidibe.

Trailer för Precious

Filmen visas på SVT1 klockan 01:05 – 02:50

Mirror mirror

Amerikanskt familjeäventyr från 2012. En prinsessa i exil tar hjälp av sju rebelliska dvärgar för att att ta tillbaka sin födslorätt och vinna sin prins. Tillsammans kämpar dom mot en elak drottning som styr kungariket. Mirror, Mirror är baserad på historien om Snövit. Skådespelare: Armie Hammer, Nathan Lane, Jordan Prentice, Julia Roberts, Lily Collins.

Filmen visas på TV3 klockan 17:50 – 20:00

Pirates of the Caribbean: Död mans kista

Amerikanskt äventyr från 2006. Kapten Jack Sparrow har en skuld att betala till en gammal nemesis: Davy Jones. Han är till hälften man och till hälften en sjövarelse, och är kapten på den spöklika Flying Dutchman. Tiden håller på att rinna ut och Jack måste hitta en väg att betala sin skuld annars straffas han med evig fördömelse och straffarbete senare i livet. Han lyckas också att fördärva bröllopsplanerna för Will Turner och Elizabeth Swann, som tvingas följa med hans missöden. Skådespelare: Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy, Johnny Depp, Orlando Bloom.

Filmen visas på TV3 klockan 20:00 – 23:10

Apornas planet: (r)Evolution

En på samma gång vänlig och arrogant handling leder till ett krig utan motstycke – och apornas planet växer fram. Det Oscarsbelönade specialeffektteamet bakom Avatar och Sagan om ringen har brutit ny mark och skapat en datoranimerad apa som visar känslor och intelligens, och vi får bevittna storslagna strider som blir avgörande för människornas och primaternas framtid.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:05