Kvällens filmer: Showtime, Chronicles of Riddick, America…

Idag onsdag visas följande filmer på TV: Showtime, Chronicles of Riddick, American Gangster

Showtime

ShowtimeKommissarie Mitch Preston har varit polis i närmare tjugo år. Han har föga tålamod och vill bli lämnad i fred och sköta sitt jobb. Polisen Trey Sellars är Prestons raka motsats. Istället för att dag ut och dag in behöva patrullera på gatorna i fattiga kvarter drömmer han om att få spela hjältepolis i någon TV-serie.

Trailer för Showtime

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 22:55

Chronicles of Riddick

Amerikansk science fiction från 2004. Den efterlyste förbrytaren Riddick anländer till en planet som kallas Helion Prime. Snart ligger Riddick i strid med ett invaderande imperium som kallas Necromongers, en armé som planerar att konvertera eller döda alla människor i universum. Skådespelare: Thandie Newton, Judi Dench, Karl Urban, Vin Diesel, Colm Feore.

Filmen visas på TV3 klockan 23:00 – 01:20

American Gangster

American GangsterRussell Crowe spelar polisen som kämpar mot droger och poliskorruption i 1970-talets New York. Centrum för hans utredning är ett heroinimperium som byggts upp av Frank Lucas (Denzel Washington), en karismatisk knarklangare som importerar enorma mängder högklassigt heroin från Sydostasien under Vietnamkriget. Baserat på en sann historia.

Trailer för American Gangster

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 00:10