Kvällens filmer: Signs, Varning för Jönssonligan, Love Ac…

Signs, Varning för Jönssonligan, Love Actually, Dr Dolittle, Sommaren med Göran, 21 Grams, She’s Too Young, Macbeth

Signs

21:00 – 23:10

SignsGraham Hess är en präst som förlorat gudstron sedan hans fru omkommit i en bilolycka. Han bor på en gård i Pennsylvania med sina två barn och sin bror Merrill. En morgon upptäcker Graham stora symmetriska cirklar på sin åker. Vem har gjort dem? Och varför? Är det hela bara ett bisarrt skämt utfört av traktens ungdomar?

Varning för Jönssonligan

20:00 – 22:00

Varning för JönssonliganSvensk komedi från 1981. Charles-Ingvar Jönsson, mer känd som Sickan, har en genialisk plan, att bryta sig in i ett äkta Franz Jäger-kassaskåp. Sickan har två trogna kumpaner, fege Rocky och den snygge Vanheden. Men av en outgrundlig anledning går någonting snett och polisen dyker upp. Sickan hamnar i fängelse, men bara för en kort tid, och hans vapendragare står troget utanför fängelsemuren och väntar på honom. Där finns också finanskungen Wall-Enberg som har ett uppdrag till Sickan. Han vill att Sickan åker till Schweiz där det finns ett mycket speciellt kassaskåp. Åldersgräns 7 år.

Love Actually

21:00 – 23:45

Love ActuallyFilmen följer åtta mycket olika par och deras kärleksliv i en rad löst sammankopplade historier som äger rum parallellt i den kaosartade månader innan jul i London.

Dr Dolittle

16:05 – 18:00

Amerikansk komedi från 1998. Doktorr John Dolittle har allt han behöver, en vacker fru, två underbara barn och en karriär som blomstrar. Men en dag, när han är nära att köra på en hund med sin bil, förändras allt. Dolittles inser att han fått tillbaka sin förmåga att kommunicera med djur. Nyheten sprider sig som en löpeld bland djuren i området som snart flockar sig runt Dolittle. I takt med att allt från råttor till hästar vill ha medicinsk rådgivning börjar Dolittles kollegor tro att han blivit galen.

Sommaren med Göran

21:00 – 22:00

Sommaren med GöranSvensk komedi från 2009. Sommaren har precis gjort sitt intåg då Göran blir dumpad av sin flickvän. Tillråga på allt ligger han efter på jobbet och är jagad av inkasso. Dessutom ska alla dra till Doddes sommarställe på västkusten över midsommar, alla utom Göran. När Görans kompis Alex blir tvungen att vakta sin flickväns hund över midsommar lyckas han övertala Göran att segla med honom till Doddes lantställe. Det blir en blöt tillställning där Göran söker efter den stora kärleken. Barntillåten.

21 Grams

23:20 – 01:55

21 GramsAmerikanskt drama från 2003. I centrum för den här kronologiskt omkastade filmen är en trafikolycka med tragisk utgång. I olika sekvenser berättas vilka konsekvenser olyckan får för de inblandade och deras anhöriga. Åldersgräns 11 år.

She’s Too Young

02:40 – 04:10

She's Too YoungFörortsmamman Trish Vogul blir chockad när hon får veta att hennes 14-åriga dotter är med i ett gäng där tillfälligt sex är norm. Hon försöker få hjälp men upptäcker att andra i staden är likgiltiga inför problemet.

Macbeth

01:55 – 04:05

MacbethAustraliensk dramathriller från 2006. Macbeth är en ung gangster med stora ambitioner och han är fast besluten att nå sitt mål att hamna i toppen i den kriminella hierarkin. En dag möter han tre mystiska kvinnor som berättar för honom att han kommer få enorm makt något hans fru när hon får höra detta, uppmanar honom att döda sin chef för att nå sitt mål. Driven av kärleken och sina ambitioner sätter Macbeth sin plan i verket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *