Kvällens filmer: Singles, Aurora, Total Recall, Hon är mi…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Singles, Aurora, Total Recall, Hon är min

Singles

SinglesSex unga människor i Seattle har drömmar om framtiden men har svårt att komma fram till vad de egentligen vill ha ut av livet. Det som förenar dem är den gränslösa kärleken till rockmusik.

Trailer för Singles

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:25 – 02:20

Aurora

AuroraRumänsk-fransk-tyskt drama från 2010. Vi får följa Viorel, en 42-årig frånskild och arbetslös ingenjör, under vad som kommer bli två avgörande dygn i hans liv. Skådespelare: Catrinel Dumitrescu, Luminita Gheorghiu, Valentin Popescu, Cristi Puiu, Clara Voda.

Trailer för Aurora

Filmen visas på SVT2 klockan 22:45 – 01:40

Total Recall

Total RecallDouglas Quaid (Colin Farrell) är en fabriksarbetare med ett tryggt jobb och en kärleksfull fru, och när han får nys om att ett företag vid namn Rekall skulle kunna ge honom ett äkta minne av det ultimata spionäventyret bestämmer han sig för att en virtuell semester är bättre än ingen alls. Men mitt i processen går något snett. Quaid sitter fortfarande fastspänd i stolen när systemet kraschar, och i tron att han är en äkta spion får myndigheterna honom att fly för sitt liv. Quaid upptäcker senare att han har en hemlig identitet och sluter sig samman med rebellsoldaten Melinaon på jakt efter Matthias, ledaren för motståndsrörelsen som den tyranniske kanslern Cohaagen har stämplat som terroristorganisation. Cohaagen siktar på att kontrollera hela den fria världen och ju mer Quaid kämpar för att besegra honom, ju tydligare blir det att hans minne hade justerats långt före det att han sökte sig till Rekall

Trailer för Total Recall

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:30

Hon är min

Filmmakaren och skådespelaren Edward Burns följer upp sin bejublade filmdebut ”Bröderna McMullen” med denna lika roliga och ironiska romantiska komedi om två bröder som brottas med deras absurda inställning till livet och kärleken. Den ena är taxichaufför, den andra börsmäklare. Men en sak har de båda gemensamt: f.d. flickvännen Heather! Trots att båda är lyckligt gifta startar Heather en tävling mellan de båda. I rollerna ser vi Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Leslie Mann och Edward Burns.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00