Kvällens filmer: Skicka vidare, Underworld: Rise of the L…

Skicka vidare, Underworld: Rise of the Lycans, TV Shop

Skicka vidare

21:00 – 23:25

Eugene Simonet är lärare i samhällskunskap, han lever ett inrutat liv och är något av en pedant. Arlene McKinney är en ensamstående mor som bor med sin tolvårige son Trevor i ett fattigt område. Hon dubbelarbetar för att förbättra sitt och sonens liv. Trevor går i Simonets klass.

Underworld: Rise of the Lycans

21:00 – 22:45

Underworld: Rise of the LycansI denna uppföljare till filmserien belyses bakgrunden till den långtgående fejden mellan de aristokratiska vampyrerna och deras forna slavar – Lycans. Filmen äger rum under Den mörka tiden då en ung Lycan som hette Lucian växte upp till att bli en karismatisk ledare. Han piskade upp sitt folks hat mot den grymme Vampyrkungen Victor som hade förföljt och förslavat dem i hundratals år. Tillsammans med sin hemliga älskarinna, den vackra vampyren Sonja, ledar Lucian sitt folk mot Vampyrernas armé i en kamp för frihet.

TV Shop

05:25 – 05:39

I denna uppföljare till filmserien belyses bakgrunden till den långtgående fejden mellan de aristokratiska vampyrerna och deras forna slavar – Lycans. Filmen äger rum under Den mörka tiden då en ung Lycan som hette Lucian växte upp till att bli en karismatisk ledare. Han piskade upp sitt folks hat mot den grymme Vampyrkungen Victor som hade förföljt och förslavat dem i hundratals år. Tillsammans med sin hemliga älskarinna, den vackra vampyren Sonja, ledar Lucian sitt folk mot Vampyrernas armé i en kamp för frihet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *