Kvällens filmer: Skruvarna är lösa, Payback, Bruce den al…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Skruvarna är lösa, Payback, Bruce den allsmäktige, Bruce den allsmäktige, forts, Collateral, 15 minutes, The A-team, Bridesmaids

Skruvarna är lösa

Amerikansk komedifilm från 1982. En collegeklass samlas till 10-årsjubileum. En av dem är galen och ute efter blodig hämnd för ett förödmjukande skämt tio år tidigare. I jakten på honom utspelas en mängd absurda händelser.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:45 – 03:25

Payback

PaybackAmerikansk action från 1999. Porter och Resnick gör en stöt. När de ska dela bytet gör Resnick tre misstag. Han tar alla pengarna, lägger beslag på Porters fru och försöker mörda sin kumpan. Men Porter klarar sig och dyker upp utblottad och hämndlysten.

Trailer för Payback

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 22:55

Bruce den allsmäktige

Amerikansk komedi från 2003. Bruce Nolan jobbar som reporter på tv och är missnöjd med det mesta. När Bruce upplever en av de värsta dagarna i sitt liv tar han ut sin ilska på Gud. Det han inte förväntat sig är att Gud ska dyka upp i form av en människa. Gud ger Bruce övermänskliga krafter och utmanar honom att ta hans jobb för att se om han kan göra det bättre. Men Bruce har bara en dag på sig.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Bruce den allsmäktige, forts

Amerikansk komedi från 2003. Bruce Nolan jobbar som reporter på tv och är missnöjd med det mesta. När Bruce upplever en av de värsta dagarna i sitt liv tar han ut sin ilska på Gud. Det han inte förväntat sig är att Gud ska dyka upp i form av en människa.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:15

Collateral

CollateralAmerikansk thriller från 2004. Taxichauffören Max lever ett stillsamt liv men när han plockar upp Vincent i sin bil förändras allt. Vincent övertalar Max att köra honom till fem olika adresser och redan vid det första stoppet får Max en chock när han inser att Vincent just dödat en man. Vincent tvingar Max att fortsätta till nästa adress där han skjuter ytterligare tre män. Snart jagas de båda männen av både FBI och polisen och de två blir beroende av varandra på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

Trailer för Collateral

Filmen visas på TV4 klockan 23:15 – 01:40

15 minutes

15 MinutesAmerikansk action från 2001. När de kriminella kollegorna Oleg och Emil från Östeuropa kommer till New York för att hämta upp sin del i en stöld stjäl Oleg en videokamera. När Emil begår ett mord ser Oleg till att filma hela händelsen. Snart upptäcker de att man i amerikansk media kan bli berömd och tjäna stora pengar på sina filmer och de sig för att sälja sina filmer till en tv-kanal. Men polisen Eddie Flemming och brandmannen Jordy Warsaw är dem på spåren.

Trailer för 15 minutes

Filmen visas på TV4 klockan 01:40 – 04:10

The A-team

The A-TeamAmerikansk action från 2010. En grupp veteraner från Irakkriget vill rentvå sig från brottsanklagelser. Nu måste de använda sina unika talanger för att bryta sig ut ur fängelset.

Trailer för The A-team

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:40

Bridesmaids

BridesmaidsAmerikansk komedi från 2011. Annies liv är i kaos. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara ställa upp som Lillians brudtärna. Fast hon är pank bluffar sig Annie genom de dyra ritualerna.Med en enda chans att göra det perfekt kommer hon att visa Lillian och hennes tärnor precis hur långt man går för någon man älskar.

Trailer för Bridesmaids

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:35