Kvällens filmer: Skyfall, Taken 2, It, Forrest Gump, Draktränaren, 21 Jump…

Skyfall

Idag lördag den 5 november sänds följande filmer på TV: Skyfall, Taken 2, It, Forrest Gump, Draktränaren, 21 Jump Street, Maffiabröder, Personal shopper

Skyfall

SkyfallBrittisk action från 2012. Agent James Bonds uppdrag misslyckas och som en följd avslöjas olika agenters identiteter världen över. Medan MI6:s högkvarter blir angripet och M:s ledarskap får kritik, fortsätter hon med Bonds hjälp att leta efter den farlige Raoul Silva. Men när hemligheter från M:s förflutna avslöjas prövas Bonds lojalitet.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Skyfall

Taken 2

Taken 2Amerikansk action från 2012. När den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills och hans fru blir kidnappade ställs deras dotter, Kim, inför sitt livs viktigaste uppgift. Hon måste försöka frita sina föräldrar med hjälp av den kidnappade fadern. Bryan använder sig av sina unika taktiker för att få sin familj i säkerhet och göra sig av med kidnapparna, en efter en.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Taken 2

It

ItAmerikansk skräck från 2017. I Derry försvinner sommaren 1989 stadens barn ett efter ett. Ett grupp unga pojkar, förenade i utanförskap, bestämmer sig för att förinta det monster förklätt till clown som tagit barnen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om It

Forrest Gump

Forrest GumpAmerikansk dramakomedi från 1994. På en busshållplats sitter Forrest Gump och berättar sin livshistoria. Trots att Forrest bara har 75 i IQ har han levt ett fascinerande liv. Han har varit firad idrottsman, hjälte i Vietnamkriget och miljonär. Han har träffat både president Nixon och Kennedy. Trots hans innehållsrika liv finns det en sak han aldrig släppt, kärleken till sin barndomsvän Jenny.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Forrest Gump

Draktränaren

DraktränarenAmerikanskt animerat äventyr från 2010. Historien kretsar kring en tonårig viking som lever på ön Berk, där det är en livsstil att slåss mot drakar. Snart är det dags för initiering, den stora chansen att visa sig värdig för hans stam och hans far. Men när han möter, och även blir vän med, en skadad drake vänds hans värld upp-och-ner.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om Draktränaren

21 Jump Street

21 Jump StreetPå grund av sitt unga utseende blir poliserna Schmidt och Jenko tilldelade uppgiften att jobba under täckmantel på en gymnasieskola för att stoppa en ny drog. Schmidt och Jenko inser direkt att mycket har förändrats sedan de själva gick på gymnasiet.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om 21 Jump Street

Maffiabröder

MaffiabröderAmerikanskt kriminaldrama från 1990. Redan som ung blir Henry involverad med maffian, och som vuxen tar den över hela hans liv. Henry deltar i planeringen och utförandet av ett stort rån under ledning av psykotiska James Conway och hans medhjälpare. Det är ett brott som får dödliga konsekvenser.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Maffiabröder

Personal shopper

Personal shopperFransk-amerikansk thriller från 2017. Det har gått tre månader sedan Maureens tvillingbror dog plötsligt. Maureen lägger all sin kraft på att få kontakt med broderns ande. Hon arbetar som personal shopper och lever som en sömngångare tills hon får ett sms från en okänd person.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Personal shopper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *