Kvällens filmer: Sorority boys, Jagad, Levande måltavla, …

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Sorority boys, Jagad, Levande måltavla, The mechanic, Matte söker husse

Sorority boys

Sorority BoysAmerikansk komedi från 2002. Tre killar vaknar upp efter en fest omgivna av brudar och tomma burkar och upptäcker att partykassan är stulen. De blir utslängda från sin studentförening och anklagade för stölden. Det finns bara ett sätt att finna den skyldige. Att bli kvinna.

Trailer för Sorority boys

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:35

Jagad

JagadAmerikansk actionthriller från 1993. Läkaren Richard Kimble döms för mordet på sin fru trots att han är oskyldig och vet vem mördaren är – en enarmad man. Under en fångtransport lyckas han fly och ger sig själv efter mördaren, med en nitisk delstatssheriff i hälarna. Baserad på den klassiska tv-serien med samma namn.

Trailer för Jagad

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:40

Levande måltavla

Brittisk action från 1985. Den franske industrimagnaten Max Zorin och hans medhjälpare planerar att sabotera microchips-marknaden för att själva ta över handeln. De tänker skapa en jordbävning i Silicon Valley. James Bond får i uppdrag att stoppa den ondskefulle Zorin och det blir en tuff jakt för Bond som för honom både till Sibirien och Paris.

Filmen visas på TV4 klockan 23:00 – 01:40

The mechanic

The MechanicAmerikansk action från 2011. Arthur Bishop är en elityrkesmördare med en strikt kodex och unik talang för att kliniskt eliminera sina måltavlor. Det är ett jobb som fordrar professionell perfektion och total likgiltighet, och Bishop är den bästa i branschen. Men när hans mentor och nära vän Harry mördas är Bishop allt utom likgiltig. Hans nästa uppdrag är självpåtaget – han vill se de ansvariga döda.

Trailer för The mechanic

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

Matte söker husse

Amerikansk romantisk komedi från 2005. Frånskilda lärarinnan Sarah är missnöjd med sitt liv och blir aldrig utbjuden. Hennes syster lägger ut en kontaktannons på en dejtingsajt åt henne.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:05