Kvällens filmer: Sorority boys, Stealth – det osynliga ho…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Sorority boys, Stealth – det osynliga hotet, Law abiding citizen, Fast & furious 5, Stand by me

Sorority boys

Sorority BoysAmerikansk komedi från 2002. Tre killar vaknar upp efter en fest omgivna av brudar och tomma burkar och upptäcker att partykassan är stulen. De blir utslängda från sin studentförening och anklagade för stölden. Det finns bara ett sätt att finna den skyldige. Att bli kvinna.

Trailer för Sorority boys

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:45 – 03:25

Stealth – det osynliga hotet

Stealth - Det osynliga hotetAmerikansk thriller från 2005. Marinen håller på att utveckla ett stridsflygplan som styrs via dator. Flygplanet placeras på ett hangarfartyg i Stilla havet för att det ska lära sig stridsmanövrer av de mänskliga piloterna ombord. Men när datorn utvecklar en egen hjärna måste människorna stoppa den, innan den startar ett krig.

Trailer för Stealth – det osynliga hotet

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:20

Law abiding citizen

Law Abiding CitizenAmerikansk thriller från 2009. Efter att Clydes fru och barn mördats grips förövarna, men en av dem kommer lindrigt undan genom en uppgörelse med åklagaren. Clyde bestämmer sig då för att sätta en invecklad hämndplan i verket. Men hans vrede är inte bara riktad mot mördaren utan också mot åklagaren och hela rättsystemet.(c)

Trailer för Law abiding citizen

Filmen visas på TV4 klockan 23:00 – 01:05

Fast & furious 5

Amerikansk action från 2011. Rymlingen Dom Toretto och den före detta polisen Brian O’Conner jagas av en amerikansk anfallsstyrka och en armé av korrupta poliser. För att återfå sin frihet måste de lyckas med en sista stöt, en vansinnig kupp värd 100 miljoner dollar.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:40

Stand by me

Stand by MeAmerikanskt draama från 1986. I en liten stad i Oregon möter vi en grupp vänner som drar ut på äventyr för att hitta liket efter en försvunnen tonåring. När de stöter ihop med stadens ligister, som också vill hitta liket, upptäcker grabbarna en styrka som de inte visste att de hade. De fyra vännerna är den känslige Gordie, den tuffe Chris, den orädde Teddy och fegisen Vern.

Trailer för Stand by me

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00