Kvällens filmer: Sorority row, Transporter 3, Tre

Sorority row, Transporter 3, Tre

Sorority row

00:55 – 02:50

Sorority RowAmerikansk skräck från 2009. En grupp andraårsstudenter på college lojalitet testas när ett hyss på en vild fest i föreningshuset går snett och slutar med ett dödsfall. Hellre än att bekänna brottet och riskera att förstöra deras ljusa framtid bestämmer sig flickorna för att gömma det blodiga liket och behålla hemligheten för sig själva. Men efter deras examen börjar de fem flickorna, och alla som känner till deras hemlighet, att förföljas av en seriemördare (n)

Transporter 3

21:00 – 23:05

Transporter 3Fransk action från 2008. Frank Martin får i uppdrag att transportera Valentina, den kidnappade dottern till en ukrainsk regeringstjänsteman. Rutten går från Marseilles till Odessa över Svarta havet och innebär en sammandrabbning med huliganer som vill hindra en säker leverans (n)

Tre

22:45 – 00:40

Tre(Drei) Hanna och Simon har varit ett par i 20 år. De bor i Berlin, sida vid sida i en stridbar harmoni. De är attraktiva, moderna, mogna, barnlösa, kultiverade och jordnära. Affärer, längtan efter barn, att flytta samman, missfall, att fly och att återvända: denna stabila kvinna och konsttekniska man har mycket bakom sig, men finns något kvar framåt? Detta är situationen när de båda, ovetande om varandra, blir förälskade i samma man, Adam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *