Kvällens filmer: Speed, Mission: Impossible – Rogue nation, A million ways to…

Speed

Idag fredag den 19 november sänds följande filmer på TV: Speed, Mission: Impossible – Rogue nation, A million ways to die in the west, I give it a year, Anger management

Speed

SpeedAmerikansk action från 1994. En sprängladdning har placerats på en buss, som trafikerar Los Angeles i rusningstrafik. Om hastigheten sänks under 80 km/h sprängs bussen. Polismannen Jack Traven får det farliga uppgiften att desarmera bomben. Till sin hjälp har han passageraren Annie Porter.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Speed

Mission: Impossible – Rogue nation

Mission: Impossible - Rogue nationAmerikansk actionthriller från 2015. Ethan Hunt och hans team ställs inför sin tuffaste utmaning någonsin. De måste ta sig an ett mystiskt syndikat vars främsta mål är att förinta deras egen organisation.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Mission: Impossible – Rogue nation

A million ways to die in the west

A million ways to die in the westAmerikansk västernkomedi från 2014. Den mesiga bonden Alberts fru lämnar honom för en mustasch-fetichist. Alberts liv är öken tills den dag tuffa kvinnan Anna dyker upp i stan (där folk dör av de mest ovanliga anledningar). Romantiken smolkas dock av att Clinch, Annas man, blir nästa besökare. Clinch är en ökänd och mordlysten revolverman som käkar folk som Albert till frukost.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om A million ways to die in the west

I give it a year

I give it a yearBrittisk komedi från 2013. Nat och Josh träffas på en fest och blir blixtkära. De gifter sig, men eftersom de är så omaka tror ingen att det kommer att hålla mer än ett år.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om I give it a year

Anger management

Anger managementAmerikansk komedi från 2003. Affärsmannen Dave Buznik är vanligtvis en mycket försynt och lågmäld person. Efter ett missförstånd ombord på ett flygplan döms han dock till att delta i en kurs för personer som har svårt att hantera sin egen ilska. Kursen leds av den minst sagt excentriske doktor Buddy Rydell, en man vars aggressionshämmande metoder är minst sagt okonventionella. Problemet är att Buddy inte lever som han lär.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om Anger management

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *